SEVERINA KUPUJE JAHTU OD 250.000 EVRA: Pevačica odlučila da odreši kesu za NOVU IGRAČKU
Severina Kojić rešila je da sebe i supruga Igora obraduje brodom "cranchi Z35", koji se trenutno gradi u Italiji, a biće
im dostavljen do kraja maja


Pop zvezda Severina Kojić odlučila je da kupi jahtu, za koju je spremna da iskešira čak 250.000 evra! Ona je sa suprugom Igorom Kojićem rešila da se počasti skupocenim plovilom kako bi ovog leta porodično krstarili Jadranskim morem.
Preseliće se na brod
Bračnom paru se dopao model "cranchi Z35" koji košta 244.500 evra, dugačak je 11,5 metara, a može da primi 20 ljudi.
- Severina je u dogovoru sa Igorom odlučila da odreši kesu i kupi jahtu. Njih dvoje žele da se ovog leta opuste i uživaju zajedno sa njenim sinom Aleksandrom. Igor i ona su prethodnih dana istraživali cene i modele i odlučili su se za jahtu "cranchi Z35". Ona će biti parkirana u Splitu, ali će s njom krstariti celim Jadranom - otkriva izvor Informera.
On dodaje da ovo plovilo zadovoljava sve njihove potrebe, a da trenutno tragaju i za posadom.
- Brod ima protivpožarni sistem, klima-uređaj, opremljenu kuhinju... Spavaće sobe su u nežnim zemljanim tonovima. Seve je tražila neke izmene u kupatilu, koje se prepravlja po njenoj zamisli. Ma na njoj bukvalno može da se živi. Već od juna planiraju da se presele na brod i skitaju gde god ih put nanese - kaže naš sagovornik i dodaje:
- Jahta se gradi u italijanskom brodogradilištu Pjantendo, a trebalo bi da im bude dostavljena u Hrvatsku krajem maja. Reč je o plovilu srednje klase, koje je veoma popularno. Za dodatnu opremu i farbanje nekih delova broda izdvojili su još 20.000 evra.
I tata voli plovidbe
Prema njegovim rečima, brodu se najviše obradovao mali Aleksandar, koji voli more.
- On je sa tatom Milanom uživao na jahti, a sada će to moći i kad je kod mame. Deca se uvek najviše raduju ovim stvarima. Uključili su ga čak i u izbor modela, ali su ga na finjaka navodili na ono što se njima dopalo - priča osoba bliska poznatom bračnom paru.

Izvor: informer.rs / Foto ilustracija/youtube/Zoran Sinko

Nazad na pregled