3 GODINE JE BIO BESKUĆNIK, 10 GODINA PORODICA JE MISLILA DA JE MRTAV! Posle ŠIŠANJA i sređivanja brade njegova fotka postala HIT
Hao Koelo Guimeras ima 45 godina i tri godine je proveo na ulici, bez krova nad glavom i pristojnog obroka.Haova sreća se promenila kada mu je radnik jedne berbernice ponudio šišanje i skraćivanje brade.


Opis nije dostupan."Pitao sam ga da li je gladan i da li želi nešto da jede. Odbio je hranu i zamolio je da dobije jedan žilet kako bi se obrijao. Zaposleni u radnji su
došli na ideju da mu pomognemo na drugačiji način i da ga mi ulepštamo", rekao je Alesandro, vlasnik berbernice za "UOL".

Zaposleni nisu samo ošišali Haoa, već su ga i obrijali, obezbedili mu adekvatne higijenske uslove kako bi mogao da se istušira. Nisu znali da
će objavljivanje njegove transformacije na društvenim mrežama šokirati njegovu porodicu koja je mislila da je Hao preminuo pre 10 godina.


"Imamo nekoliko projekata na društvenim mrežama i volimo da pomažemo ljudima ko god da su. U ovom periodu kad je pandemija na vrhuncu, mnogi ljudi imaju finansijskih problema. Mala pomoć u teška vremena nekima mnogo znači", rekao je Alesandro.

Nakon što je fotografija Haove transformacije postala popularna na Instagramu, njegova porodica je ostala u šoku.Na fotografiji prepoznala ga je njegova sestra Marija. Ona živi u Brazilu i 10 godina je čekala da čuje vesti o njemu jer je mislila da je mrtav.


Opis nije dostupan.


Međutim, iako su vlasnici berbernice organizovali viđanje sa njegovom sestrom, on je bio srećan što je vidi, ali nije želeo da živi kod nje, kako je rekao na ulici se oseća slobodno.

Vlasnik berbernice u Brazilu nije želeo da otkrije razlog zbog kojeg je Hao postao beskućnik, ali mu je drago da ga je opet na neki način spojio sa porodicom.


Izvor: kurir.rs
Objavljeno: 23.12.2020

❮ Nazad