JORGAN SE TRESAO SATIMA: POSLE TUČE SA MARIJA ANOM, FILIPU BIVŠA USKOČILA U KREVET
Nisu mogli da obuzdaju strasti.

Zorana Stefanov je tokom sinoćne žurke poželela da ode kući, zbog čega je i zaplakala i požalila se svojim cimerima. Međutim, nakon toga je odlučila da utehu potraži u društvu njene bivše simpatije Filipa Đukića i sa njim provede jutro.
Neposredno pre toga. Filip i Marija Ana su se potukli u kupatilu, nakon čega je ona izašla krvava, a kako je izgledao taj incident pogledajte OVDE.
Zorana i Filip su dugo razgovarali, smeškali se, razmenjivali poglede i nežnosti, a kada je situacija već postala napeta, toliko da ne mogu da izdrže da budu jedno pored drugog, a da se ne poljube, Pinkova zvezda je predložila da je vreme da se rastanu.
- Filipe, hajde da spavamo! Ti spavaj ovde, ja odoh u svoj krevet - predložila je Zorana.
- Što? - bunio se Đukić.
U jednom trenutku, kada je shvatila šta će se desiti, Zorana je samo rekla "Mama, izvini", a kada ju je Filip upitao zbog čega to radi, ona mu je samo uzvratila da je to zbog njenog ponašanja u rijalitiju i otkrila mu jednu tajnu.
- Mama mi je po Andrijani poslala poruku da te se klonim, jer izgleda ružno - rekla je Zorana Filipu.
Ali bez obzira na maminu opomenu, Zorana nije mogla da kontroliše emocije, pa je počela da se ljubi sa Filipom. A kada je već pao poljubac, nisu mogli da se odvoje jedno od drugog, pa su završili pod jorgan planinom.
Strasti su se razbuktale, a pokrivač se dugo tresao, a nakon toga su njih dvoje rešili da ostanu zagrljeni i dočekaju buđenje zajedno.
Da podsetimo, Đukićeva bivša devojka takođe boravi u Beloj kući, a da li će njih dvoje kriti od Marije Ane Smiljanić da su vodili ljubav ostaje da vidimo. Kako je sve izgledalo pogledajte u narednom video-snimku.

Izvor: pulsonline.rs / Foto ZORANA I FILIP • SCREENSHOT YOUTUBE / YOUTUBE


Nazad na pregled