Vikendom ima seks sa 30 žena, a njegova supruga obožava da ga deli: Kralja Instagrama i plejboj progovorio o braku 
On živi na australijskog Zlatnoj obali u kući sa ženom
Taišom (27) i devojkama Nišom (22) i Kristal (21). Vikendom kroz njihov dom prođe i do 30 drugih žena, koje dolaze na njegove divlje zabave i prenoće u kući


Australijski duvanski tajkun Travers Kendimen Bejnon (46) izjavio je da njegova žena obožava da ga deli sa još 3o devojaka.
Kendimen, inače bivši igrač američkog fudbala, poznat je po priređivanju divljih žurki, druženju sa prelepim ženama ali i po tom što uživa u skupocenim stvarima. Na internetu je poznat i kao kralj Instagrama.
Na Instagramu ga prati više od 800.000 ljudi, a njegov profil ispunjen je fotografijama na kojima pozira sa golim ženama, u sado-mazo akcijama i sa skupocenim predmetima.
On živi na australijskog Zlatnoj obali u kući sa ženom Taišom (27) i devojkama Nišom (22) i Kristal (21). Vikendom kroz njihov dom prođe i do 30 drugih žena, koje dolaze na njegove divlje zabave i prenoće u kući.
Kendimen, kojeg zovu i "australijski Hju Hefner", izjavio je da ima uspešan brak jer i
njegova žena voli njihov izuzetan seksualni život.

- Veoma smo srećni. Oženjen sam Taišom osam godina, a naša veza je u svakom smislu, ljubavnom, porodičnom i seksualnom, kao da smo se tek upoznali - rekao je on, preneo je Dejli mejl.
Plejboj je dodao kako njegova supruga uživa u odnosu sa drugim devojkama, sa čime se ona složila.
- Ljubila sam se i pre sa devojkama i uvek sam bila znatiželjna. Završila sam s ljubomorom, Trav i ja imamo snažan brak i snažnu vezu, zajedno provodimo puno vremena. Osećam se kao da sam centar njegovog života - ispričala je Taiša.
Bejnon je istakao kako je imati više devojaka moralnije nego varati ženu iza leđa.
- Koliko ljudi u monogamnim brakovima je zaista srećno? - upitao je on.
U njegov dom ne može da uđe bilo ko. Kendimen je rekao kako vrši striktnu selekciju devojaka i da je uvek u potrazi za novim.
- Proces je sličan kao u svakoj vezi, upoznate devojku, zavodite je i ako se sviđate jedno drugom postaje ozbiljno - ispričao je on.
Kako je rekao, u potrazi je za četvrtom devojkom koja će se uklopiti sa njima.
- Volim izazove i dobar sam u menadžmentu. Treba da imaš posebne veštine kako bi mogao da imaš ženu i dve devojke. One sve zahtevaju itu pažnju, i ako jednoj daš više, postaju ljubomorne - otkrio je on.
Kako je rekao, u njegovom domu ne postoji mesto za dramu i devojke ne smeju da budu ljute jedna na drugu. A budu izbačene iz njegovog doma iz dva razloga.
- Ako drame i ako postanu previše emotivne. Nijedna ne može da zameni moju ženu,
varaju se ako pomisle na tako nešto - zaključio je on.


Izvor: telegraf.rs / Foto Printskrin: Instagram/candyshopmansion


Nazad na pregled