SMEŠTAJU JOJ AFERU Pojavile se fotografije na kojima je Ceca gola, ona podnela krivičnu prijavu
U javnosti je osvanula fotografija na kojoj je Svetlana Ceca Ražnatović obnažena, a jasno se vidi da je reč o fotomontaži.

Naime, sporna fotografija već nekoliko meseci kruži po društvenim mrežama, a na telo nepoznate devojke je stavljena glava folk dive.
Kako bi stala na put ljudima koji su ovim činom pokušali grubo da naruše njen lik i delo,
kao i ugled, Ceca je podnela krivičnu prijavu protiv nepoznatih osoba, saznaje “Blic”.

- Neko je sebi dao za pravo da se toliko igra i napravi montažu kako bi izvrnuo ruglu lik i delo pevačice. Cecin tim je reagovao čim je objavljena ova fotografija na društvenim mrežama i prijavili je kao lažnu, ali kako nije uklonjena sa interneta korisnici su nastavili da je dele. Kako bi svemu stala na put, Ceca je u dogovoru sa advokatom sastavila krivičnu prijavu - objašnjava izvor upućen u ceo slučaj.
Ovim povodom Svetlana Ceca Ražnatović nije želela da se oglašava, ali nam je njen advokat Dušan Stojković potvrdio da je podneta krivična prijava.
- Radi se o najgrubljem kršenju njenih ljudskih prava koje Republika Srbija garantuje i koje treba da štiti. Drago nam je da je naše krivično pravo uvrstilo savremeno krivično delo koje adresira baš ovakav slučaj. Radi se o polnom uznemiravanju. Videćemo kako će tužilaštvo za Visoko tehnološki kriminal reagovati i da li će štititi prava koja mi kao građani imamo,
a to je da nas niko polno ne uznemirava - rekao je za “Blic” Dušan Stojković.

Prema krivičnom zakonu koje je na snagu stupilo 1. juna 2017. godine, a tiče se proganjanja i seksualnog uzemiravanja, za posledice ima do nekoliko godina zatvora licu koje je načinilo ovakav prekršaj.

Izvor: blic.rs / FOTO: INSTAGRAM / SCREENSHOT


Nazad na pregled