Ovo je Mirjana. Proslavila je 30 godina RAZVODA i postala KRALJICA INTERNETA
U kao sneg beloj venčanici - sa sve bidermajerom i rajfom
sa cirkonima, uz zvuke trubača i 80 zvanica, Mirjana Milovanović (63) spektakularno je proslavila neobični jubilej - 30 godina od razvoda braka.


Pred kafanu u Jagodini u kojoj je gospođa iz Isakova kod Ćuprije zakazala nesvakidašnju svetkovinu, dovezao ju je beli odltajmer kabriolet, a dočekali su je trubači i rođaci.
- Ljudi, slavim 30 godina slobode, viknula je Mirjana, a već sledeći tren iz iz limenih truba zagrme megahit "Despasito" i fešta je mogla da počne.
Ređali su se tradicionalni trubački hitovi, a Mirjana, inače švajcarski invalidski penzioner, veselila se pred kafanom kao na svadbi – igrala je, grlila se i slikala sa rođacima. Na ulazu u kafanu, okićenu balonima i natpisom "30 godina od razvoda braka", bacila je bidermajer preko glave - kao da je u pitanju venčanje.
- Za mene je ovih 30 godina bilo 30 godina oslobođenja i to slavim sa prijateljima. Bila sam 18 godina u braku koji nije bio dobar, bilo je haotično. Van braka mi je super i zato sam odlučila to da proslavim. Na ideju sam došla kada sam pre dve godine slavila 60.
rođendan. Nešto mi je krvcnulo u glavi, pomislila sam - za dve godine slavim 30 godina od razvoda braka, moram to da proslavim. Sledeći jubilej slavim za 30 godina. Kada budem imala 90 godina slaviću ponovo, najavljuje Mirjana.


Izvor: blic.rs / FOTO: BRANKO JANAČKOVIĆ / RAS SRBIJA
Nazad na pregled