KIJI SAOPŠTENO DA JU JE OSTAVIO ANDRIJA
Kristina Kija Kockar utučena je poslednjih dana, nakon što
je saznala da je u medijima osvanula vest o još jednoj
prevari njenog supruga Slobe Radanovića. Međutim, prema novim informacijama koje su odali pojedini zadrugari to nije jedini razlog zbog kog je tužna.


Juče je novinar Milan Milošević slavio rođendan u rijalitiju "Zadruga", a već nekoliko dana se na imanju u Šimanovcima naveliko priča o njegovom sukobu sa Kristinom Kijom Kockar.
Kako prenosi Srbija Danas, on je sinoć u rehabilitaciji razgovarao sa Mikijem Đuričićem i Marijom Anom Smiljanić i otkrio šta mu je u poverenju rekao Filip Đukić o stjuardesi iz Zrenjanina.
- Filip je došao da mi čestita rođendan i kaže mi: "Ti znaš da ja tebe volim! Što ne pitaš Kristinu šta joj je produkcija rekla ispred prodavnice. Nisu joj rekli samo da se skloni od mene, nego i da ju je Andrija ostavio i da ga ne pominje više" - prepričao je Milan razgovor sa Đukićem, a onda se ubacio Miki:
- Zato ga ona nije pominjala više - povezao je Đurić, te je Milošević nastavio da prepričava razgovor sa Filipom.
- Rekli su joj i jednu bitnu stvar koju i Sloba zna. Ali neće da mi kaže šta - dodao je Milan, a Miki je još jednom dodao svoj stav o Kockarevoj da "je pokvarena i bezobrazna".
Gledaoci komentarišu da je moguće da se radi samo o taktici ovih učesnika, s obzirom na to da još nije potvrđeno da li je sve što su rekli istina.

Izvor: .pulsonline.rs / Foto KIJA KOCKAR I ANDRIJA LAZOVIĆ • INSTAGRAM


Nazad na pregled