EKSKLUZIVNO: Pevač Aco Pejović otkrio kako je preživeo karantin zbog pandemije koronavirusa: Popio sam 20 litara malinovače..
Nije odustajao od svojih navika


Aco Pejović nikada nije krio da uživa u dobroj kapljici, a ni tokom pandemije koronavirusa nije odustajao od svojih navika.
U razgovoru za „Alo!“ Pejović je priznao da je tokom karantina sa prijateljima popio 20 litara malinovače, ali i da je tako prekršio dijetu pomoću koje je smršao 13 kilograma.
- Nisam radio osam meseci, a ova pauza mi je došla kao injekcija, jer sam
se potpuno odmorio. Tokom korone sam imao ozbiljnu ekipu s kojom sam cirkao svaki dan. Nas nekoliko smo naručili 20 litara malinovače iz Brusa - priznaje Aco, koji je već dugo na posebnom režimu ishrane.


Aco Pejović

- Smršao sam ukupno 13 kilograma, pa sam sada nabacio neka tri-četiri kilograma. Najviše volim dane u nedelji kada smem da jedem meso!
Posebno sam besan kada sam na dijeti, pa moja cela porodica mora da me trpi - priča Pejović i otkriva da se tokom pandemije, za razliku od svojih kolega, nije suočio sa ozbiljnom finansijskom krizom.
- Generalno nemam tih problema jer sam radio i zarađivao svih ovih 35 godina. Onda jednu godinu mogu i da bacim, zar ne? Napravio sam dobar štek i imam finansijska sredstva za sve što mi treba - rekao je Pejović i
dodao da je vreme u karantinu ipak pametno iskoristio.
- Ako bog da, novi album će uskoro ugledati svetlost dana i obradovati publiku, a ja sam odlučio da se posvetim još nekom dodatnom biznisu, a da đipanje po bini ostavim mladim izvođačima. Što bi se reklo, manje posla, a više novca - rekao je Aco kad smo sreli pred nastup na drugoj večeri
„Mjuzik vik bara“.

Aco Pejović

Izvor: alo.rs

Objavljeno: 21.09.2020

❮ Nazad