ŽENE DOSLOVNO LUDE ZA NJIM: Otkriveno na koga liči čuveni Bali Beg
Život Buraka Ozcivita ili poznatijeg kao Bali Beg nije idiličan kakvim ga većina smatra.
 
Malo je poznato da je njegov otac radio u zalogajnici na jugoistoku Turske, a majka je domaćica, te da su jedva spajali kraj sa krajem
Kada ga je Ceylan Çapa, manekenka sa kojom je bio u vezi napustila utehu je našao u radu.
– Zatrpao sam se poslom i to mi je pomoglo da odagnam crne misli. Fahrije mi je prvo bila prijateljica, rame za plakanje, slušala je o mojoj boli, a onda su se emocije probudile i poželio sam da budem sa njom. – izjavio je tada Burak, prenosi “Novi“.
– Zbog ljubavi više nisam bio spreman na prvu loptu da rušim svijet. Iskustvo me je naučilo da ljubav može biti opasna, a ja zbog nje nisam htio da gubim glavu. Fahrije me je uverila da prava ljubav zaista postoji – dodao je.
Naime, glasine o njegovoj seksualnoj orijentaciji dodatno su utjecale na njegov težak život.
Markatni turski glumac dijeli sudbinu mnogih zvijezda – život ga nije previše mazio, pa je odrastao u siromaštvu sve dok otac nije poslao njegove fotografije za izbor turskog top-modela.
On je, naravno, pobijedio i to je bila odskočna daska za njegovu karijeru. 
Ipak, glumac kaže da mu nikada nije zasmetalo to što nije odrastao u izobilju i da je zahvalan na svemu što su mu roditelji pružili, te da je za njih veoma vezan, posebno za majku sa kojom provodi dosta vremena.
O njihovim zajedničkim momentima obaviještava obožavaoce na svom Instagram profilu, a često se mogu vidjeti komentari kako je upravo od nje i naslijedio ljepotu.


Izvor: cure.ba / Foto 
View image on Twitter Burak Özçivit Fan@ozcivitburakfc


Nazad na pregled