Dr Kon šokirao Srbiju: I Radovanović bi morao da sarađuje sa vlašću ako misli da uspe u životu
Radovanović bi morao da sarađuje sa vlašću, ako misli da bude delotvoran, apsolutno bi morao, naglasio je Kon, dodajući da inače ne bi imao uspeha.


Dr Zoran Radovanović bi se snašao u Kriznom štabu, rekao je večeras Predrag Kon, dodajući da bi naš poznati epidemiolog morao da sarađuje sa vlašću ako misli da bude delotvoran, inače ne bi imao uspeha.

Na pitanje kako bi se dr Zoran Radovanović snašao i fukncionisao u
Kriznom štabu kada je opoziciono opredeljen, Kon je u emisiji “Hit tvit” ponovio da je on njegov učitelj i dodao da nikada neće reći nijednu reč
protiv njega, bar ne javno.

“Mislim da bi se on snašao, s tim što je činjenica da to nikada nije radio”, rekao je Kon, koji je nedavno preko Fejsbuka  poručio da bi svoje mesto u tom telu “ustupio”  Radovanoviću, koji kritikuje “politizaciju struke”.

Radovanović bi morao  da sarađuje sa vlašću, ako misli da bude delotvoran, apsolutno bi morao, naglasio je Kon, dodajući da inače ne bi imao uspeha.

“Mislim da bi se ponašao kao i ja, ono što bi mogao da uradi je da izađe, svako može da izađe, to je najlakša pozicija, a ako moraš da dopreš i do političara koji je na vlasti, ali i do naroda onda moraš celog sebe da uneseš do poslednjeg atoma inače nema nista”, istakao je Kon.

Ako narod ne vidi da si kompletno uneo sebe, narod ti neće verovati,
kazao je ovaj član Kriznog štaba.

“Nikada nećete rešiti pandemijsku suituaciju bez podrške vlasti, to je
sastavni deo ovog posla, nema veze što će svako da te prikači ovde ili
onde”, objasnio je on, dodajući  da je to njegov lični stav.

Kon je istakao da je njegova pozicija potpuno nestranačka, i da je nemanje političke orijentacije nužnost ukoliko se bavite ovim značajnim poslom.

Izvor: vestinet.rs

Objavljeno: 20.07.2020

❮ Nazad