ALEKSANDRA PRIJOVIC VARALA FILIPA SA POZNATIM TENISEROM
U estradnim krugovima već neko vreme kruže priče o neverstvu poznate pevačice, a informacije su konačno došle i do medija

Domaćom estradom već neko vreme kruže vesti da je Aleksandra Prijovićvarala Filipa Živojinovića sa poznatim i oženjenim teniserom, a te priče su konačno došle i do medija
i do Filipa.

Kako piše Star, Filip je nedavno saznao da ga je verenica mesecima varala sa poznatim teniserom zbog čega postoji verovatnoća da će odložiti svadbu, koja je zakazana za 21. jul.
”Već neko vreme se šuška po estradnim krugovima kako se Aleksandra viđa sa teniserom koji je u braku. Poslednji put su imali tajni susret pre tri meseca, kad je on bio u Srbiji. Filip je tek nedavno dobio anonimnu poruku: ‘Da li znaš gde ti je verenica i sa kim? Možda bi trebalo da je pozoveš na video-poziv. Reći ću ti da je u hotelu koji je od Beograda udaljen dva sta vožnje”, rekao je obavešten izvor za Star.
Domaći mediji prenose i da Filip dugo nije verovao u ove priče, ali pošto se glasine ne stišavaju više mu nije sve jedno. Razgovarao je sa verenicom, ali folkerka se pravda da joj neko smešta jer želi da joj uništi svadbu.
Ove glasine je potom potvrdio i Informer, kada su dobili izjavu od izvor koji je dobro upućen u estradna dešavanja.
”Već neko vreme pevači pričaju da ona ima romansu sa oženjenim teniserom. Ovakve
priče se nekad ispostave kao istina, nekad ne”, izjavio je izvor.


Izvor: tracara.com Piše:

Anđela Aleksovski


Nazad na pregled