FILIP PRIZNAO DA JE IMAO SEKS S KIJOM?! "PUSTILI SMO VODU DA SE NE BI ČULO
Dok su ostali ukućani odgovarali na pitanja gledalaca,
Marija Ana Smiljanić i Filip Đukić su se posvađali, a zatim su počeli da iznose detalje iz svog ljubavnog života. U celu svađu upleli su i Kristinu Kiju Kockar.


- Na devojku ne obraćam pažnju. Ona mene sada pod*ebava, da bih ja nju psovao. Ja se toga ne stidim, čovek sam! Devojka se zalepila za mene kao krpelj - pričao je Filip.
Posle ovih Filipovih reči, oglasila se i Marija Ana Smiljanić. Ova stanarka smatra da se Filip uplašio svega onoga što će ona sada reći, dok se Đukić branio kako mu je obećala da te stvari o kojima su pričali, neće javno iznositi.
- Smešan si! On se u*rao! Što se plašiš?! Preksinoć smo Filip i ja vodili razgovor od sat vremena u kabini. Pustili smo vodu da se ne bi čulo. On zna šta meni smeta ovde, to što sebe predstavlja kao neku veličinu. Milion puta je rekao da me gleda samo za seks, a sa strane priča drugu priču - govorila je Marija Ana.
- Onog dana kada sam slagala da sam bila sa njegovim ortakom, on je bio sa Kijom u hotelu i njegove reči su bile da je on to uradio iz inata prema meni, da je spavao sa njom! Kleo se da mu je bilo nikako. Da mu je bio polu-dignut, da je jedva s*ršio. Da je devojka odlepila za njim, da je ulazila više puta za njim u WC. Da mu je pričala da joj nedostaje.
Da mu strašno ide na k*rac! I da mu je jasno zbog čega je Sloba prekinuo sa njom! Ja nemam razloga da lažem - izjavila je Marija Ana, na šta je Filip izjavio da je ona psihopata
i da ne može da veruje koliko laže.

Kristina Kockar bila je vidno razočarana u Filipa Đukića, nakon što je od njegove bivše devojke čula ove reči.
- Ti mene za*ebavaš?! To je pričao?! - bila je šokirana Kija.
- Oglasiću se. Ja ne znam, šta su oni pričali. Znam šta je istina! To nije istina! Prvo ona glavna stvar da smo bili zajedno nije istina. To smo pričali loš pre dva meseca kada je bio vođa. I sam Filip je ustao i više puta demantovao sve to. Što se tiče ovog pričanja, ne
znam šta su pričali! Prednost dajem Filipu, jer ga više znam! Nemojte da me uvlačite u te gluposti - govorla je Kristina.


Izvor: pulsonline.rs / Foto KIJA I FILIP • SCREENSHOT YOUTUBE / YOUTUBE
Nazad na pregled