SRPSKI DŽET-SET U ŠOKU! Doktorka koja je sebi oduzela život bila je NJIHOV omiljeni hirurg! Ovo je GLAVNI RAZLOG
Ugledna beogradska doktorka, specijalista plastične i rekonstruktivne hirurgije, koja je bila omiljena u lekarskim krugovima, ali i među pripadnicima srpskog džet-seta.


Violeta Skorobać Ašanin (50) oduzela
je sebi život u porodičnom stanu u centru Beograda. Bila je omiljeni hirurg estrade, a među njenim klijentima bili su i poznati voditelji, pevači, ali i političari.

Među njenim klijentima bili su Seka Aleksić, Nataša Bekvalac, kao i manekenka Anika Božić.Nataša Bekvalac međutim tvrdi da je nije poznavala doktorku.
"Ne poznajem tu doktorku. Godinama idem u drugu kliniku", kratko je rekla pevačica.

Violeta je bila izbor srpskih zvezda i zbog tajnosti koju im je garantovala pri intervencijama. Voditeljke Maja Manojlović, Milica Bursać, Sanja Radan, pevač Radiša Trajković Đani i njegova supruga Slađa su cenili metode ulepštanjva doktorke Violete.

Doktorka impresivne biografije je bila omiljena među prijateljima, koji su
bili iz svih sfera, a informacija da je izvršila samoubistvo sve ih je potresla i uznemirila. Niko od njih nije mogao da poveruje u prvi mah da je u pitanju samoubistvo jer je Violeta previše volela život i sebe. Iz intervjua koje je davala poslednjih godina ne može ni da se nasluti motiv ovog čina. Imala je srećan brak, obožavala je putovanja i vina. Najbolje od svih je radila
korekcije grudi, zbog čega je bila veoma tražena.

CECIN FRIZER ZANEMEO ZBOG SMRTI DOKTORKE! Violeta ga je
nazvala pre nego što je digla ruku na sebe da ga pita samo JEDNO

CECIN FRIZER ZANEMEO ZBOG SMRTI DOKTORKE! Violeta ga je nazvala pre nego što je digla ruku na sebe da ga pita samo JEDNO

Violeta Skorobać Ašanin (50) oduzela je sebi život jutros u porodičnom
stanu u centru Beograda. Bila je omiljeni hirurg estrade, a među njenim klijentima bili su i poznati voditelji, pevači, ali i političari.

Među poslednjima se čula sa Stevanom Radivojevićem, frizerom Svetlane Cece Ražnatović.
"Nemam reči, šokiran sam! Zvala me je tri dana pre samoubistva da me pita kako sam jer sam bio pozitivan na koronu. Delovala mi je sasvim normalno. Ne mogu da verujem da je digla ruku na sebe", rekao je Stevan
Radivojević, frizer Cece Ražnatović.

Izvor: kurir.rs / s.telegraf


Objavljeno: 15.06.2020

❮ Nazad