NOVA SULUDA KRISTIJANOVA ISPOVEST: Kidnapovao sam Dafinu, Legija mi glancao tegove
"Arkan je mislio da Legija može da utiče na mene, ali zeznuo se, na ulici je bio niži od mene"


Jedan od najpoznatijih osuđenika u Srbiji, Kristijan Golubović, ispričao je za "Informer" da je svojevremeno kidnapovao Dafinu Milanović, vlasnicu "Dafiment banke".

Kristijan je nedavno ispričao da ulazi u Zadrugu 4 za 350.000 evra, a sada
je otkrio šta se dogodilo sa 80.000 franaka i kakve veze sa celom pričom
ima Arkan!

"Moja baba je Dafini dala 80.000 franaka, pa su te pare ostale zarobljene
na nekom računu. Kako bih babi vratio te pare, što joj je bila skoro čitava ušteđevina, oteo sam Dafinu i odveo je na Košutnjak. Zgrabio sam je, a ona je počela da kuka. Kažem joj ja, daću ti kuku i lele, ima da trčiš po Košutnjaku. Odveo sam je u žbunje, viče ona da ne znam ko je štiti,
pominje Arkana, e tu sam je čekao," rekao je on.

"Arkan je čuo da je ona kod mene, pa je podmetnuo Legiju da me zove
da je pustim. Nisam popuštao, rekao sam da će mi ili vratiti pare, ili ću
joj peći noge kao kokice," rekao je Kristijan i otkrio da su se onda
dogovorili o "primopredaji" - on će vratiti Dafinu, a Arkan će mu vratiti novac.

"Nisam hteo da je pustim dok mi ne vrate poslednji franak! Urgirali su da je predam, pa će mi navodno vratiti novac, a ja sam im rekao da ide živa
u grob, da je neću vratiti ako ne dobijem novac. Doveo sam Dafinu u poslastičarnicu u kojoj je trebalo da se nađemo. Bila je cela izgužvana, kao da su je krave žvakale. 'Ajde, bre, baba mi je nosila jedne grilonke celog života, mučenica, a oni joj oteli novac. Moja baba je oročila 80.000, a Arkan mi je na kraju lično vratio 85.000 franaka," rekao je on i ponovio da je Legija "hijerarhijski" bio ispod njega.

"Arkan je mislio da Legija može da utiče na mene, ali zeznuo se, na ulici je bio niži od mene. On je u to vreme meni glancao tegove! Posle je on postao legionar, milicionar, vojnik, komandant... Ali mene te titule ne interesuju. Ja teram po svom," rekao je Kristijan.

Izvor: espreso.rs
Objavljeno: 14.06.2020

❮ Nazad