MAKROI IZ BEOGRADA RANOM ZOROM PALI U GAĆAMA! Pogledajte kako ih hapse! Držali devojke u stanovima i podvodili ih
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, po nalogu Tužilaštva za organizovani kriminal, uhapsili su devet
osoba zbog postojanja osnova sumnje da su kao članovi organizovane kriminalne grupe izvršili krivičnadela  udruživanje radi vršenja krivičnih dela u vezi sa posredovanjem u vršenju prostitucije.


Policija je uhapsila V. M. (1982) koji se sumnjiči da je organizator ove kriminalne grupe, kao i D. A. (1986), B. L. (1978), S. B. (1989), D. A. (1980), N. S. (1972), M. M. (1998), D. M. (1989) i J. S. (1990).MAKROI LEŽALI GOLI PO PODU I KREVETIMA: Pogledajte kako su srpski ...

Sumnja se da su oni u periodu od juna 2019. godine do kraja maja ove godine pronalazili i angažovali ženske osobe radi pružanja seksualnih
usluga, kao i da su uzimali pod zakup stanove na teritoriji Beograda u
kojima su one boravile. Takođe, oni se sumnjiče da su organizovali i oglašavanje prostitucije, kao i da su navodili ženske osobe da se bave prostitucijom.

Kako se sumnja, V. M. je organizovao i fizičko obezbeđenje stanova i devojaka koje su bile u njima, kao i kontrolu dolaska klijenata, prevoz i predaju ženskih osoba trećim licima u cilju pružanja seksualnih usluga.

Potom su, kako se sumnja, sav novac koji su prikupili kroz posredovanje u prostituciji osumnjičeni međusobno delili shodno izvršenim zadacima.

Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

Izvor: kurir.rs
Objavljeno: 09.06.2020

❮ Nazad