PRVA ZAJEDNIČKA FOTOGRAFIJA SVEKRVE I SNAJE: OVO SVE GOVORI O ODNOSU BOJANE RODIĆ I GOCE BOŽINOVSKE
Današnji dan je veoma značajan u životu Bojane Rodić budući da je rođenjem Željka Ražnatovića, sina Bogdane i Veljka, postala tetka.


Nakon slavlja sa ostatkom familije, Bojana se vratila kod svog dragog Mirka Šijana, te je i sa njim podelila radost povodom rođenja sestrića.

Na jednom od snimaka iz njihovog doma, moguće je videti Rodićevu kako
grli Gocu Božinovsku, Mirkovu mamu, a ovi prizori njihove bliskosti govore mnogo o odnosu koji imaju buduće snaja i svekrva.

Bojana Rodić i Goca Božinovska

- Eto, konačno sam i ja upoznala moju novu snajku Bojanu. Divna je i lepa devojka. Prvi utisak mi je ekstra. Deca se vole, ne razdvajaju se.
Proslavljaju rođendane, slave sve lepe trenutke zajedno. Kakva i može da bude devojka kad je iz dobre porodice. Izuzetno je dobro dete. Volela
sam ja i Mirkovu bivšu devojku, da se razumemo. E, sad, devojka je
devojka dok ne postane zakonita žena. Svi pričaju o svadbi, ali deca su se tek upoznala. Prerano je sve to nekako. Dođe ona jednom nedeljno, ali da
se zna da ovo moje renoviranje kuće i ograde nema nikakve veze sa Mirkovom novom devojkom - ispričala je Goca prošle nedelje za "Star".

- Ne postoji stvar koju ne bih uradio za Bojanu. Volim je i zaljubljen sam
više nego ikada. Osvojila me je karakterom i harizmom, na koju ne možeš
da ostaneš imun. Pored toga što je za mene najlepša devojka, ona je i
jako dobro stvorenje. Vredna je i pomaže svojim roditeljima. Mislim da je porodica Rodić izvela sve tri ćerke na pravi put i zato ću je ja i oženiti.
Ona je prava devojka za mene i jedina koja može da me smiri. Pa ne
postaje samo
Bojana tetka nego i ja teča. Ona je mnogo uzbuđena i svi željno iščekuju malog Željka. Bliži se termin Bogdaninog porođaja i svi se slažu da je Veljkova žena sjajna. Verujemo da će biti dobra mama, s obzirom na to
kako je požrtvovana. Sa Bojanom svaki dan obilazim bebi-prodavnice i gledamo šta sve treba da uzmemo. Moramo biti spremi, odbrojavanje je počelo - ispričao je u toku jučerašnjeg dana Šijan za "Srpski Telegraf"

Bojana Rodić i Mirko Šijan

U domu folk dive Svetlane Cece Ražnatović okupilo se mnoštvo članova porodice i prijatelja ne bi li uveličali slavlje organizovano povodom rođenja malog Željka, sina Bogdane i Veljka Ražnatovića.

Među najveselijima je svakako bio Mirko Šijan, sin pevačice Goce Božinovske, koji je slavio tokom celog dana, te je na proslavu došao pripit.
Njega je sve vreme pridržavala devojka Bojana Rodić

Izvor: pulsonline.rs
Objavljeno: 04.06.2020

❮ Nazad