USKORO ĆE ISPLIVATI IMENA Tijanine prijateljice pokušavaju da operu biografiju, brišu fotografije sa njom i starletu nazivaju kokoškom: KLUPKO SE ODMOTAVA
Juče je sud u BiH, starleti Tijana Maskimović poznatijoj
pod nadimkom Ajfon, odredio jednomesečni pritvor u trajanju od mesec dana, dok je Srđan Šojić (skeledžija) pušten na slobodu.

 
Tijana Ajfon

Ostalim osumnjičenima izrečena je mera zabrane, prenosi ATV.

Međutim, tu noćnoj mori nije kraj. Tijanine prijateljice iz “ovog posla”
zabrinule su se nakon ove presude i pokušavaju na sve načine da operu svoju biografiju druženja sa starletom, tvrdi izvor za “Blic”.
- To su uglavnom atraktivne devojke koje je Tijana podvodila bogatoj
klijenteli koja nije štedela ni dinara. Došle su u Beograd bez ičega, ali sa starletom u poslu su napredovale i život im se pormenio preko noći. Za noć su zarađivela do 300 evra, međutim kada su ugradile silikone i cena se povećala. Tijana je uspela da razradi taj posao, a one su bile poslušne i bile su spremne na sve gadosti zarad egzistencije. Sada mnoge zarađuju do
600 evra za noć, hvale se skupim automobila i stvarima koje teško
normalna devojka može da priušti. Zar to odmah nije sumnjivo? – rekao je dobro upućen izvor za „Blic“ i dodao:

Tijana Ajfon

- Ako bi klupko krenulo da se odmotava, mnoge polupoznate devojke koje viđamo često u javnosti, mogle bi da otkriju svoj identitet. Sada su
odjednom počele da pljuju Tijani i žele da izbrišu istoriju druženja sa njom. Nazivaju je „glupačom“ i „kokoškom“, kao i to da je bila veoma lakoverna.
Sve selfije sa Ajfonkom, kojima su se hvalile na Instagram profilu, pobrisale su u roku od pet minuta kako ne bi bile sumnjive policiji i slučaj ne bi dobio novi rasplet – kazao je dobro upućen izvor.

Podsećamo, u Suvom Polju kod Bijeljine pre tri dana u akciji “Kristal” uhapšeno je 16 članova organizovane međunarodne kriminalne grupe, osumnjičene za neovlaštenu proizvodnju i promet droga i oružja, te navođenje na prostituciju.

U toj grupi bilo je 14 državljana BiH, jedan državljanin Slovenije i jedna državljanka Srbije – starleta Tijana Ajfon koja je navodno i organizovala ovo okupljanje.

Izvor: informer.rs


Objavljeno: 31.05.2020

❮ Nazad