SKANDAL JE UPRAVO POSTAO JOŠ VEĆI Policija sa Tijanom Ajfon uhapsila jednog od najboljih evropskih sudija..
Slavko Vinčić, jedan od najboljih evropskih sudija, našao
se na spisku uhapšenih u "Aferi Tijana Ajfon" u Bijeljini.

 
Slovenački mediji ističu da Vinčić nije bio organizator, već jedan od gostiju žurke, pa je bio priveden kao svedok, ali je ubrzo pušten.
Mediji iz Slovenije su preneli da su razgovarali i sa predsednikom Saveza fudbalskih sudija Vladom Šajnom koji je potvrdio da je Vinčić bio na zabavi, ali da je to "splet nesretnih okolnosti i da se našao na pogrešnom mjestu u pogrešno vrijeme".

Poznati sudija je navodno bio u Bosni i Hercegovini na poslovnom
putovanju.

NEDAVNO SUDIO LIVERPULU I SITIJU, SAD UHAPŠEN SA TIJANOM AJFON ...

Droga i prostitucija: Uhapšen slovenački sudija | Sport Klub SR

Slovenački arbitar spada među najcenjenije delioce pravde na Starom kontinentu, što se vidi iz mečeva koje mu je UEFA dodelila. Ove sezone
sudio je utakmice Mančester Junajteda, Liverpula, Ajaksa, Mančester sitija i drugih velikana. Takođe je delio pravdu na mečevima reprezentacija.

Podsećanja radi, u akciji "Kristal", MUP Republike Srpske uhapsio je
starletu Tijanu Maksimović, poznatiju kao Tijana Ajfon u društvu sa
Zlatanom Ćukom iz Bijeljine i još 14 osoba, za koje se sumnja da su
članovi organizovane kriminalne grupe, koja se bavi međunarodnim
švercom droge, prostitucijom i drugim teškim krivičnim delima.
Policajci je napravila raciju u vikendici u Suvom Polju, kod Bijeljine, gde su zatekli čak 35 osoba iz kriminalnog miljea, od čega 26 muškaraca i devet žena. Njih 16 je zadržano na kriminalističkoj obradi. Privedeni su Bijeljinci Zlatan Ćuk, koji je blizak "škaljarskom klanu", Vladan Kakuća, Milisav Tomić, biznismen i vlasnik "Agrotehnike" Željko Vujić, Aleksandar Gajić, Radan Dotlić, Siniša Perić, Radoslav Simić i Danijel Perić.
 
Uhapšeni su i Pavle Stević i Srđan Mićić iz Brčkog, te Željko Simić i Savo Simić iz Ugljevika, kao i državljanin Slovenije Adi Bajgorić, Sarajlija Elvis Hodžić i starleta Tijana Maksimović Ajfon iz Beograda.

- U pretresu vikendice, te skupocenih vozila koje su osumnjičeni koristili, pronađeno je i oduzeto 14 paketića sa 46 grama kokaina, medicinska droga, 10 pištolja, tri pancira, više od 20.000 maraka u raznim valutama, telefoni, laptopovi... - saopštila je PU Bijeljina.

Izvor: Kurir.rs

Objavljeno: 29.05.2020

❮ Nazad