Vlado Georgiev izvređao doktora Jankovića: BRAVO, SPAVAJ SA MASKOM, JE*O TE BIL GEJTS
Kantanutor Vlado Georgiev na vrlo neprimeren način je izvređao imunuloga Srđu Jankovića, jednog od
najstručnijih u vezi sa virusima, samo zato što je nosio masku u studiju, a bio je sam. Tviteraši žestoko isprozivali Georgieva, koji je i sam nosio masku.


Kantautor Vlado Georgiev ne preza od teških uvreda, pa čak i ako je reč o uglednim osobama, lekarima koji su se "nosili" sa epidemijom, ukazivali, govorili, savetovali.
Georgiev je na svom Twitter nalogu napao i izvređao imunologa Srđu Jankovića zbog maske koju je noasio preko lica a bio je u sam u TV studiju.
Naravno, Georgiev, koji zastupa "antivakcinaške stavove", a nije daleko
ni od onih koji tvrde da je Zemlja ravna ploča(!), nije propustio da pomene Bila Gejtsa, multimilijardera, koji se zalaže za vakcinaciju svih.Nije se Georgiev tu zaustavio, nastavio je da vređa sve koji nose maske u automobilima i na drugim mestima...Mnogi tviteraši su mu odgovorili, poručivali "šlager pevaču", kako su naveli, da vređa pristojnog čoveka kakav je Srđa Janković i ukazivali su mu na
to da je Janković stavljanjem maske u studiju upravo želeo da da poruku svima da opasnost od virusa nije prošla i da je važno i dalje se zaštititi.
"Imbecil je svako ko sedi potpuno sam i nosi masku i priča sa maskom", uzvratio je Georgiev.
Pojedini tviteraši, međutim, pomenuli su ovom pevaču iz Crne Gore da
je sam propagirao nošenje maski na početku pandemije i podsetili su ga
na tvit u kojem piše:
"Bravo glupanderi, svi koji se smejete na maske i rukavice i koji mlatite
i kijate i pipkate sve i svuda. Gotovo niko ništa od zaštite ne nosi... jad!", napisao je Georgiev na početku epidemije, uz svoju fotografiju u prodavnici sa sve maskom na licu.Bilo je i onih koji su Georgievu poručili da "ćuti i da ide da napravi još jednu istu pesmu", govorili mu da je "šlager pevač" i slično.
Izvor: informer.rs
Objavljeno: 10.05.2020

❮ Nazad