Slika poljupca pomirenja Dženifer i Breda oduševila je svet, a iza svega se krije velika prevara
Vest da je nekadašnji omiljeni bračni par ponovo zajedno obradovala je njihove obožavaoce, ali ne zadugo

Fotografija poljupca bivših supružnika Dženifer Aniston i Breda Pita osvanula je na naslovnoj strani poznatog magazina koji je to objavio kao svetsku ekskluzivu. I, zaista, to bi i bila svetska ekskluziva, ali onda kada bi fotografija i vest bile istinite i verodostojne.
Naime, ovaj tabloid se poslužio foto-šopom kako bi slika izgledala što verodostojnije, ali kako su nešto kasnije objavili pojedini strani portali, ništa nije bilo stvarno ni na slici, a ni u članku.
Ne samo da se njih dvoje nisu pomirili, već nisu zajedno ni fotografisani. Fotografija Pita potiče još iz 2010. godine, a snimljena je tokom snimanja filma u Budimpešti. Žena koja se sa njim ljubi na originalnoj fotografiji je Anđelina Džoli, a na fotografiji na naslovnoj strani
(iliti foto-montaži) čak je ostavljena i njena ruka.

Fotografija Dženifer Aniston je iz 2009. godine, a na originalnoj fotki ona se ljubi sa Džejsonom Batemanom, tokom snimanja filma "The Switch". Fotografije na kojoj je Aniston iz 2009. godine i na kojoj je Pit iz 2010. godine iskorišćene su kako bi izgledalo da se oni ljube i da su se pomirili u 2018. godini.
Magazin je iskoristio ovu sliku samo da bi se prodao što veći broj primeraka ovog izdanja, ali da stvar bude još gora mediji sada zaista prate situaciju između Pita i Aniston iako je prošlo punih 13 godina od njihovog razvoda.
Anistonova je bila besna što je Pit ostavio zbog Anđeline Džoli sa kojom se kasnije oženio
i osnovao porodicu. Dženifer se potom udala za glumca Džastina Terua.

Međutim, i jedno i drugo su se posle izvesnog vremena ponovo razveli, a fanovi širom
sveta i dalje se nadaju pomirenju ovog para..


Izvor: telegraf.rs / Foto: Guliver/Carlo Allegri/Getty Images


Nazad na pregled