SONJA I ŠAŠIĆEVA DEVOJKA SE ISPROZIVALE POSLE TUČE, A LUKASOVA REAKCIJA JE ..
Skandal koji se dogodio između Sonje Vuksanović, bivše supruge Željka Šašića i Ace Lukasa, i Katarine Lazić, sadašnje Šašićeve devojke, uzdrmao je javnost. Naime, Sonja je navodno šutnula Katarinu ispred jednog beogradskog restorana.

Kontaktirali smo aktere događaja i njihove bivše i sadašnje izabranike. Najburniju reakciju na sve je imao Aca Lukas. 
Verenica Željka Šašića Katarina Lazić tvrdi da je Šašićeva bivša supruga Sonja Vuksanović u noći između subote na nedelju fizički nasrnula na nju, javlja Telegraf.
Incident se navodno dogodio ispred jednog restorana na Novom Beogradu (ime poznato redakciji). Katarina Lazić za Telegraf kaže da ju je Sonja navodno vređala te fizički napala.
– Iz čista mira se zaletela i šutnula me. Ja sam izašla da sačekam drugaricu, a ona je stajala na ulazu. Zaletela se i šutnula me je. Počela je da me vređa: “Ku*vetino raspala”. Odmah smo pozvali policiju koja je napravila zapisnik. Bila sam u Urgentnom centru. Psihički mi je jako teško zbog svega što se dogodilo – kaže Katarina.
Prema priči svedoka, Sonja je rekla da ne zna o čemu se radi, te da je očigledno da neko preko nje želi popularnost.
Željko Šašić je prvi suprug Sonje Vuksanović. Iz braka imaju ćerku Sofiju Šašić, a poznato je da nisu u dobrim odnosima. Željko Šašić je rekao: "Sonja sad ima prijavu i neka oni preduzimaju mere sa njom, kakvo je to nasilnicko ponasanje"?
Nakon skandala koji je nastao kad se pojavila informacija da je Sonja Vuksanović pretukla devojku bivšeg supruga i ona sama je progovorila na tu temu.
Kako tvrdi, ona se nije sukobljavala sa devojkom Željka Šašića,Katarinom Lazić, niti ju je policija saslušala.
- Ništa se nije desilo. Ja ne znam ni ko je ta. Nikakav incident se nije desio. Taman posla. Nisam bila na saslušanju. U tom restoranu sam bila sa prijateljima. A ne znam ni ko je ta. Ne pratim zaista devojke bivših muževa, ne interesuje me. Ne znam stvarno. Ta slava
preko mojih leđa i što misle da mogu da koriste trenutak to me ne interesuje. Policija je bila u tom restoranu i juče i prekjuče, bile su razne racije. Nikad nisam bila agresivna, niti ću
biti, niti imam potrebe za tim. To su neviđene gluposti. Šokirana sam ovom pričom i to
nema veze sa mozgom. Nemam vremena više zaista, stigla mi je divna roba za radnju, moram da radim - poručila je Sonja za "Blic".

Aca Lukas je rekao: " Idite bre u pi*ku materinu. Nemam pojma o cemu se radi i nemojte vise da me zovete nikad".

Izvor: pulsonline.rs 

Nazad na pregled