NOVI VOĐA PRIMENIO SVOJE MERE ŠTEDNJE, 12 zadrugara će ostati BEZ NOVCA
Milan Milošević je ove nedelje novi vođa, a na ovu funkciju postavila ga je Dragana Žeželj koja je sinoć izbačena iz
rijaliti programa Zadruga koji mesecima obara sve rekorde gledanosti


screenNakon što je saznao da je on novi vođa, Milan Milošević raspodelio je budžet svojim cimerima, posle čitanja pisma koje je stiglo od Velikog šefa. Stanari su bili obavesteni o tome da će ove nedelje, zbog kazni, imati manje novca.
- Ja sam sirotinjski vođa - rekao je Milan Milošević pre čitanja pisma, šaleći se na svoj račun, ali i račun svojih cimera.
- Dragi zadrugari, Veliki šef vam šalje novac za nedeljne troškove. Vođa će na osnovu zasluga iz protekle nedelje odlučiti koliko će ko dobiti novca. Protekle nedelje ste dva puta kažnjeni sa smanjenjem budžeta od po hiljadu dinara - pisalo je između ostalog u pismu Velikog šefa.
Milan je trebalo da podeli za dvanaest zadrugara po dve hiljade, za dvanaest ukućana po hiljadu dinara, a dvanaest stanara neće dobiti novac. Ovonedeljni vođa, posle ovog saznanja, izneo je svoj plan, nakon čega je nastala svađa. Najbučniji su bili Lepi Mića i Miljana Kulić koji nisi bili zadovoljni Milanovom odlukom.
- Mislim da je suludo ostaviti nekoga bez novca, a mnogi su se zalufali pa su trošili novac, tako da ću ja svima podeliti po hiljadu dinara - izneo je svoj plan Milan.
- Baš ti hvala što si me ostavio sa hiljadu dinara. Znaš da sam pušač! Samo da kažem da mi se hrana opet krade - govorila je Miljana Kulić.
- Očekivala sam veći budžet! Nisam zadovoljna, naravno! Ja kao tvoj veliki prijatelj, ja bih tebi dala veliki budžet, s obzirom na to da smo dobri. Mislim da Miljana ima pravo - rekla je Saška.
- Milane, ovo je tvoja greška! Zna se ko ima pare! Što niste mislili o budžetu?! Imajte
m*da u životu! Ovde glumite neku komunu, a dajete po šest hiljada dinara za frizure. Mali ste, vrlo ste mali! - vikao je Lepi Mića.


Izvor: informer.rs / Foto printsckeen


Nazad na pregled