UBISTVO I SAMOUBISTVO: Tela dvojice muškaraca pronađena na šumskom putu..
Telo Mirka S. (33) pronađeno je u ataru sela Gornji
Bučumet na šumskom putu. 


Muškarac iz Lebana zatečen je sa ustrelnom ranom na grudima, na lokalnom putu, u blizini sela, a telo je ležalo pored automobila u njegovom vlasništvu. Nedaleko od tog mesta, pronađeno je telo Dragana P. (37) iz sela Stubal, osumnjičenog da je ubio Mirka, a potom i sebe. Dragan je sebi pucao u glavu.

Dragan P. iz sela Stubla sumnja se da je u četvrtak uveče pucao u Marka Stojilkovića (32) iz naselja Krivača kod Lebana i ubio ga. Kako je juGmedii potvrđeno u leskovačkoj policiji, naneo mu je prostrelnu ranu u predelu grudnog koša, nakon čega je sam sebi oduzeo život.

Kako juGmedia saznaje, leš ubijenog mladića je pronađen oko 20 časova i 30 minuta na  šumskom putu u reonu sela Gornji Bučumet kod Medveđe.

Nešto kasnije, nekoliko stotina metara dalje, pronađeno je i beživotno telo Dragana P. sa prostrelnom ranom u glavi, te se pretpostavlja da je izvršio samoubistvo.

- Marko je još oko 17 časova poslao svom prijatelju poruku preko mobilnog telefona  u kojoj je napisao da ga je upucao Dragan P. - rečeno je u PU Leskovac.

Izvor: (Kurir.rs/TV Pink)
Objavljeno: 13.03.2020

❮ Nazad