PEVAČICA IMA INFORMACIJE O SLOBI KOJE NE IDU..
"Pinkova" zvezda Sloba Radanović opasno se zamerio pevačici Tamari Milutinović, koja je sa učesnicom "Zadruge" Teodorom Džehverović bila deo grupe "Đavolice", pa je rešila da mu žestoko uzvrati.

Nakon što je u "Zadruzi" Sloba izjavio da je Tamarina pesma "Hajde da zažmurimo" glupa i da zvuči kao da je peva neka baba uz pogrdno imitiranje, Tamara je rešila da mu odgovori u svom stilu.
- Zabrinulo bi me da je to izjavio Šaban Šaulić ili Ceca, neko kome je svaka pesma hit, a reči jednog Slobe Radanovića ne mogu da me zabrinu. Meni je žao da me neko tako imitira, da ima takvu gestikulaciju, kao da me poznaje, a nikada me do sada nije video. Pisali su mi i da je za Amar Gileta rekao da nije nikakav pevač, a to govori o njemu. Kako ti možeš za nekog ko ima deset hitova i odlično peva da kažeš da nije pevač? To je samo čista sujeta - izjavila je Tamara za "Pulsonline", a onda iskomentarisala njegov opus:
- Ne znam da li će on snimiti hit kao ja kada izađe iz "Zadruge", ali mogu da kažem da dobro peva i da mi se sviđa jedna njegova pesma. Ja nisam sujetna kao on, nije mi problem da ga pohvalim - iskrena je Tamara.
Pitali smo je da li iza ovih njegova izjava stoji neki sukob između njih od ranije ili mu prosto nije simpatična.
- Mislim da on nema ništa protiv mene lično, ali da mu se ne dopadaju pesme
koje su u fazonu pesama stare Dragane Mirković, kakva je moja "Hajde da zažmurimo", pošto je rekao da zvuči kao da je peva neka baba - smatra Tamara.

Neki gledaoci "Zadruge" podržavaju njegovu odluku da prevari javno svoju suprugu Kiju sa Lunom, dok ga drugi zbog toga osuđuju.
- Svako bira svoj put, mislim da mu to sa Lunom nije trebalo, ali verujem da će se "iščupati" iz toga - kaže bivša "Đavolica" i dodaje da ne veruje da je Slobodan favorit za pobedu u "Pinkovom" rijalitiju:
- Ja sam dobila bezbroj negativnih poruka na njegov račun u vezi sa ovim njegovim prozivkama. Pitanje koliko njega narod uopšte i voli! - poručila je za kraj razgovora Milutinovićeva.

Izvor: pulsonline.rs / Foto: DJWorld


Nazad na pregled