ĆAZIMU MOŽEŠ SAMO DA BUDEŠ KU*VA
Pitanja novinara uvek izazovu veliku buru u Beloj
kući. Tako je bilo i prethodne noći, a prašina se ponovo podigla oko Teodore Džehverović i njene navodne veze sa biznismenom Ćazimom Osmanijem.


- Kako je razlika u godinama između tvog brata i njegove devojke u redu, a ti si tu istu razliku navodila kao razlog zašto nikada ne bi mogla da budeš u vezi sa Ćazimom - pitao je Teodoru novinar.
Mlada pevačica pokušala je da opravda svoj komentar, ali onda se u celu priču ubacila njena majka Gordana Džehverović i potpuno iskomplikovala stvari.
- Sa Ćazimom ne možeš da budeš ništa drugo nego njegova ku*va. Ne možeš
da budeš njegova devojka, već samo ku*va, jer je on čovek u braku. Ona je otišla sa svojom menadžerkom da snimi spot. Teodora ne može da izbegne lokaciju koju joj je menadžerka odredila. Šta ona (menadžerka) sa tim čovekom (Ćazimom) ima, i kakvi su njihovi dilovi, dogovori, ja to ne znam. Taj dečko, sa kojim je Teodora bila, nikada ne bi dozvolio da uzme ono što je Ćazim iskoristio i bacio, to bi za njega bilo poniženje - rekla je mama Džehva.

Iako su Gocine namere bile da odbrani čast i ugled svoje ćerke, ona je u celu priču umešala još neke ljude zbog čega joj je Teodora zamerila. Pevačici se nije dopalo što je njena mama pomenula menadžerku koja joj je, kako kaže, mnogo pomogla u karijeri.

Izvor: pulsonline.rs / Foto: TEODORA I GORDANA DŽEHVEROVIĆ • SCREENSHOT YOUTUBE / YOUTUBE


Nazad na pregled