NEMA ŠALE SA PRIJOVIĆKOM – KARLEUSA DOBILA OTKAZ U GRANDU
Inače je Andrana Čekić u estradnom ratu, a došlo je do situacije da je Prijovićka dala otkaz Jeleni zbog jedne stvari, a prema ovome se čini da sa
Prijovićkom nema šale kada je pitanje nekih ozbiljnih stvari.


Nisu se strasti još uvijek smirile nakon što je Aleksandra prije nekoliko dana objavila jednu fotografiju sa Cecom Ražnatović, a to je bio tek početak.
Poznato je da Jelena Karleuša nema dlake na jeziku u bilo kojoj situaciji.

Izgleda da niti Prijovićka nije ništa drugačija, a kada su se javno na instagramu porečkale. Karleuša je na instagramu napisala ispod te fotografije koju je Aleksandra objavila da se nikada ne treba slikati sa Cecom.
To je bila prava provokacija, a dodatno se Jelena naljutila kada je Aleksandra izbrisala taj njen komentar čim ga je pročitala. Kada je obrisala taj komentar, fotografiju sa Cecom je ostavila.
Karleuša jednostavno nije mogla preći preko toga tako lako, pa je zbog toga nazvala Aleksandru jednim pravim nekulturnim nazivom što je bilo da je ona “Seljančica Prija”, a bolje je da to nije uradila.
Prozvala ju je još da je ona ruralni pedigre, a taj sukob je bio jedna nevjerovatna pojava, gdje je sve to bilo smiješno za Andreanu Čekić, a radi toga se i ona našalila na twiteru u vezi cijelog tog sukoba.
Kada je Prijovićka dala otkaz Jelneni, onda je ona aplaudirala na to pošto je poznato kako je Aleksandra u vezi sa Filipom Živojinović koji je sin od dvoje ljudi koji su suvlasnici Grand Produkcija, a sada ćemo svi vidjeti da li će Jelena dobiti stvarno otkaz ili je to bila samo šala.

Izvor: http://kviks.info


Nazad na pregled