Tropico bend posle tri godine snimio novu pesmu i pokidao
Dobro poznata ekipa novom pesmom "Samo idi" podsetila je zašto važi za omiljeni sastav na domaćim prostorima

Posle tri godine otkako su izdali novi album, momci iz Tropico benda rešili su da obraduju svoju publiku sa čak tri nove pesme za koje su pripremili i spotove, u kojima glume ni manje ni više nego Vuk Kostić i Dragana Dabović, zvezda serije Vojna akademija. 
- "Samo idi" lagana je uvertira za ono što smo pripremili za našu publiku. Osim nje, iznadićemo ih i sa jos dve sjajne numere, koje ćemo izdati u narednih mesec dana. Svaka od njih je različita, ne samo jedna od druge, već i od svega sto smo do sada radili - rekao nam je Sale i otkrio da je u ovom spotu glavnu žensku
ulogu ponela glumica Dragana Dabović, koja je našoj javnosti postala poznata ulogom Zimčeta, u ostvarenju "Vojna akademija".

Pored balade "Samo idi" Tropikanci spremaju i  duetsku pesmu sa Dženanom Lončarevićem za koju je spot sniman na nekoliko lokacija u gradu, dok je rediteljsku palicu preuzeo glumac Vuk Kostić.
- Tačno je da smo ponovo ukrstili koplja sa Dženanom i Vukom, koji se pored uloge reditelja nasao i u glavnoj ulozi u spotu. Jedino sto mogu da kazem jeste
da očekujete jedno veliko iznenađenje i pravu filmsku priču - rekao nam je Sale.


Izvor: telegraf.rs / Foto Printskrin: Yutube/IDJVideos.TVNazad na pregled