ON TVRDI DA JE VARALA SLOBU SA OŽENJENIM ROBIJAŠEM
Kristina Kockar je preko noći od bezmalo potpune anonimnosti postala jedna od osoba koja budi
najveće interesovanje domaće javnosti. Kija se svega nekoliko puta pojavila u medijima, i to u bekstejdžu "Zvezda Granda" i "Pinkovih zvezda" ne bi li podržala svog supruga Slobu Radanovića koji se u to vreme borio za svoje mesto na estradnom nebu. Ipak, sve se promenilo kada je on ušao u rijaliti "Zadruga" gde ju je mesecima naočigled svih varao sa blogerkom i Instagram senzacijom Lunom Đogani, koja je u spomenuti rijaliti ušla kao ćerka Gagija Đoganija i Anabele Atijas.


Od tada se Kijin život menja iz korena, budući da je zbog ove javne prevare postala interesantna gledaocima rijalitija, a sve je eskaliralo kada je, nemoćna da se izbori sa štampanim i elektronskim medijima, odlučila da uđe u "Zadrugu" i ispriča svoju stranu priče, nakon čega je, potpuno neslućeno, postala glavni favorit za pobedu, što je izazvalo snažnu kontra-reakciju u vidu brojnih afera koje joj se pripisuju, premda nijedna od njih još uvek nije dokazana jer su se, nakon anonimnih dojava medijima, njeni navodni ljubavnici ubrzo oglašavali da oštro demantuju ove priče.
Poslednji u nizu udaraca na račun Kockarove stigao je ponovo od strane
Osmana Karića koji je odgovoran i za poslednju aferu koja se pripisuje Kiji,
a to je da je provela noć sa njegovim sinom Stefanom, od ranije javnosti
poznatim po vezi sa misicom Dijanom Milojković, koja je javno dokumentovala svoju tešku borbu sa kancerom. Ipak, Stefan je javno pobio ove priče, navodeći za Telegraf da njegov otac "lupeta neke stvari" i da ga je "blokirao na Instagramu" upravo zbog toga.

Ipak, Osman se nije zaustavio ni nakon toga, a u svom poslednjem postu na spomenutoj društvenoj mreži je, u svom maniru u stihovima, opisao navodni prvi susret sa Kockarovom.
On otkriva kako je tada saznao da je Kija, premda je u braku sa Radanovićem, u uporednoj vezi sa oženjenim muškarcem u Dubaiju, kao i da je on navodno završio u zatvoru. Osim toga, u pojedinim stihovima su mnogi u komentarima na društvenim mrežama prepoznali očigledne aluzije na navodno bavljenje prostitucijom. "Bolji grad (prim.aut. Abu Dabi) za zezanje, provod, i u zatvor nema sprovod".
Osman Karić izaziva veliku pažnju na društvenim mrežama, a pitanje je dana kada će sve ove priče doći do Kockarove i na koji način će ona reagovati.

Izvor: pulsonline.rs / Foto: KIJA KOCKAR U DUBAIJU • KIJAKOCKAR_JEDINIPRAVIPROFIL / INSTAGRAMNazad na pregled