ANABELA SE OPASNO NALJUTILA: Sloba Lunu psuje i vređa, a svojoj ženi KIJI NE SME NI DA PISNE
Pevačica Anabela Atijas smatra da Slobodan Radanović u braku nije smeo da zucne supruzi
Kristini Kockar, pa se zato sada u "Zadruzi" svađa sa njenom ćerkomPevačica Anabela Atijas tvrdi da Sloba Radanović radi njenoj ćerci Luni u "Zadruzi" sve ono što nije smeo svojoj supruzi Kristini Kiji Kockar! Lunina majka
je u nekoliko navrata poludela što pevač viče na blogerku i časti je sočnim psovkama, dok svojoj zakonitoj ženi ne sme ni da zucne.

Anabeli je pukao film kada je videla kako se Sloba i Luna svađaju, i to na rođendan njene naslednice, pa se oglasila na društvenim mrežama.
Treba da je poštuje
- Šta god da je ona uradila, on bi danas trebalo da proguta - napisala je pevačica, a potom dodala:
- Bilo bi sve bolje kad bi je oraspoložio, umesto što je stalno grdi, sve ono što svojoj gospođi nije smeo da radi.
Anabela za Informer objašnjava da i dalje podržava Slobinu i Luninu vezu, ali priznaje da joj je tog dana bilo teško zbog njegovog ponašanja.
- Želela sam da joj rođendan bude divan, bila sam emotivna jer nisam pored nje. Smatrala sam da Sloba treba da je ispoštuje do kraja, da se ona oseća kao princeza. Ne mogu da se ljutim na njega, jer su sedam meseci zatvoreni tamo,
ali mi je bilo mnogo krivo što se svađao sa njom. Trebalo je da se ugrize za jezik - kaže pevačica i dodaje:

- Muškarac bi uvek trebalo da bude vitez, džentlmen, sve ono što je Luna prepoznala kod njega i zavolela. Ali ljudski ga razumem, on je dobar čovek u teškim okolnostima.
I sama Kija je u nekoliko navrata istakla da se Radanović prema njoj nije
ponašao kao prema Luni u "Zadruzi". Ona je ispričala da ga ne prepoznaje,
jer na nju nikada nije vikao, govorio joj šta sme da radi i priča, niti ju je nazivao "šabankom".

- Ne želim da komentarišem njihov brak, ali jasno je da Kiji nije mogao da kaže mnoge stvari. Luni skidam kapu što mu je pomogla da otvori svoju dušu. Verujem da će im, kada izađu iz ove nezdrave situacije, to pomoći da izgrade iskren odnos - priča Anabela.
Pevačica je sigurna da i to što Sloba i Kija ne žele da se razvedu u rijalitiju utiče na raspoloženje njene ćerke.
- Rekli su da čekaju da izađu, pa da to završe. Mada, kad se uzme u obzir šta je sve pred kamerama rečeno i urađeno, ne vidim zašto bi taj potez predstavljao problem. Naravno, njih dvoje imaju pravo da izaberu kada će se razvesti - smatra Lunina majka.
Razumevanje za sve
Na komentare da je Slobin, Lunin i Kijin blizak odnos u rijalitiju bolestan, Anabela odgovara:
- Luna poštuje Kristinu, tako je vaspitana. Međutim, ona ne zna da mi je Kija pretila i da smo na sudu zbog toga. Takođe, nije svesna da mi i njeni fanovi svakodnevno prete, linčuju me, priželjkuju moju smrt, šire mržnju... Ali bez obzira na sve to, u mnogim situacijama imam razumevanja za sve troje.

Izvor: informer.rs / Foto pink.rs
Nazad na pregled