ANA I RASTA PRAVE SPA-CENTAR U KUĆI
Pevačica Ana Nikolić i reper Stefan Đurić planiraju da na jednom spratu smeste džakuzi, saunu, prostoriju
za masažu i parno kupatilo


Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta prave SPA centar u porodičnoj kući u naselju Medaković u Beogradu. Poznati par je odlučio da u svom novom domu, koji je još u izgradnji, jedan sprat izdvoji samo za rekreaciju, a kako saznajemo, sadržaj će biti bogatiji neko u salonima lepote.
Kutak za opuštanje
- Anina želja je bila da u kući jedan deo odvoje za spa-centar. Pošto dosta pažnje posvećuje nezi lica i tela, ona je htela da u svom domu napravi kutak za
opuštanje i ulepšavanje da ne bi morala svaki dan da izlazi iz kuće. Napravila je plan šta joj je sve neophodno i angažovala arhitektu koji je njene zamisli sproveo u delo. Trenutno majstori rade na postavljanju instalacija za saunu i džakuzi - ispričao nam je dobro obavešteni izvor.

On objašnjava da će se na spratu za opuštanje naći mesta i za mini-teretanu, gde će Ana moći da vežba sa svojim trenerom:
- Tu će imati potpunu privatnost. Kada se bude radilo dvorište, Ana i Rasta su izrazili želju da se izgradi bazen u kojem bi mogli da se kupaju preko cele godine. Zimi bi se voda zagrevala uz pomoć posebnog sistema. Oko celog placa biće postavljena velika betonska ograda sa tujama, pa im privatnost neće biti ugrožena.
Dobija novi studio
Naš sagovornik otkriva da Rasta nije imao ništa protiv Aninih želja, jedino je insistirao da i on ima svoj kutak u novom domu.
- Oni u napravili detaljni plan i program oko rasporeda u kući. Imaće nekoliko spavaćih soba, a isto toliko i kupatila. Kad su sve te najbitnije momente utanačili, dogovorili su se da svako od njih ima svoj kutak. Rasta se nije mešao oko Aninih ideja za spa, ali je rekao da želi manji studio u kući. Ionako najveći deo vremena provodi u studiju radeći pesme za sebe i druge izvođače, ovako bi bar bio kod kuće i ne bi morao da se cima - zaključuje naš izvor.

Izvor: informer / Foto instagram.com
rn
 


Nazad na pregled