VELIKI HOROSKOP ZA MART
Mart 2018. godine je uzbudljiv mjesec koji donosi razne darove: novitete, sreću i bezbrižne dane, iznenađenja, preokrete i puno drugih stvari.

 Ljubavne prognoze po znakovima
OVAN
Prvi tjedan ožujka 2018. godine je poprilično beživotan kada se radi o ljubavnom životu, možda čak i nelagodan i zato ne bi trebali ništa romantično planirati
za prvi dan proljeća. Ali, vaša sreća raste od 8. ožujka i svaki novi dan od tada, zato što 7. marta Venera, planeta senzualnosti, ljubavi i harmonije, a za Ovnove i vladar kuće veza, ulazi u vaš znak. Venerin prolazak kroz Ovna obećava sreću u ljubavi, dobro razumijevanje parova i povoljne okolnosti za udvaranje, flertove, zaljubljivanje, zabavu i harmoničan odnos. Zadnja dekada može vam donijeti veliko zadovoljstvo, zato što 20. marta Sunce, vladar vaše kuće strasti, ulazi u Ovna.

BIK
U martu 2018. godine Bikovi mogu računati na Veliku Sreću, Jupitera, koji prolazi kućom parova Bika, sve do studenog. Ali, nemojte sanjariti previše. Mars, vladar kuće parova Bika, 17. marta kreće retrogradno i kretat će se između Jarca i Vodenjaka. I taj će ciklus trajati do studenog i donijeti period analiza, procesa, predomišljanja, komplicirane situacije i neočekivane preokrete. Prvi utjecaji Marsovog retrogradnog kretanja pokazat će se u drugoj polovini mjeseca. Može biti suptilan, teško prepoznatljiv, zato je najbolje da svaku situaciju u kojoj se nađete pomno preispitate. Do tada uživajte u prvoj polovini mjeseca koja vam može donijeti puno zadovoljstva u ljubavi.
BLIZANCI
U prvom dijelu marta 2018. godine Mars se nastavlja kretati kroz kuću parova direktnim hodom i šalje strastvene vatrene impulse uslijed kojih postajete jako aktivni kada se radi o ljubavnom životu. Spremni ste preuzeti inicijativu, djelovati, donositi odluke i potruditi se kako bi bili uspješan par. Ponekad ćete požurivati stvari, forsirati ili ćete biti promjenjiva raspoloženja. A možda je vaš partner nagle naravi i mračan. Što god bilo, Mars će zapapriti stvari. Bez njega stvari sjajno izgledaju: Merkur, vladar Blizanaca, nalazi se u sretnoj i dobroj kući, a društvo
mu pravi Venera, simbol ljubavi i vladar kuće strasti Blizanaca. Mart 2018. godine povoljan je za ljubav, zabavu, uživanje u dvoje i za zajedničke ciljeve.

RAK
Dug period, sa Saturnom i Plutonom u kući parova Raka. Ljubavni život shvaćat ćete ozbiljno, tu su uključene obaveze ili možda prolazite težak period. Stvari postaju jasnije u drugom dijelu mjeseca, kada i energični Mars ulazi u kuću parova Raka, igrajući ulogu katalizatora, požurujući i stvarajući događaje. S druge strane, možete računati na pozitivne efekte Jupitera koji kuću ljubavi i seksualnosti Raka ispunjava srećom i na Veneru, planetu ljubavi, koja je u istaknutom položaju tijekom ožujka 2018. godine. Drugim riječima, iako će biti komplikacija, problemi se mogu riješiti i dobro će vam ići.
LAV
S Marsom smještenim u kući ljubavi i seksualnosti, tokom prvog dijela marta 2018. godine, očekujte snažan naboj i rasplamsavanje romantike. Vodit će vas žeđ za pustolovinom i želja za osvajanjem, pa bi mogli upasti u strastvene avanture, ali ne bez rizika od turbulentnih posljedica. Kroz prve dvije dekade mjeseca (više u drugoj dekadi) Sunce, vladar Lava, pravi predivan trigon s Jupiterom, vladarom kuće ljubavi Lava, i donosi vam sreću, zadovoljstvo i ispunjenje. Mart 2018. godine je uzbudljiv mjesec i imat ćete osjećaj kao da ste u raju, ali to se više odnosi na ljubav zbog same ljubavi, ne na brak ili dugotrajne veze – tu ima nešto manje sreće.
DEVICA
Prve dvije dekade marta 2018. godine su obećavajuće: Sunce je u kući parova Djevice odakle pravi dobar trigon s Jupiterom, Velikom Srećom, koji je i vladar vaše kuće parova. U ljubavnom životu može vam donijeti zadovoljstvo, pomoći vam u razgovorima, na susretima, putovanjima i u ostvarenju zajedničkih intelektualnih ciljeva. Venera, planeta ljubavi i zajedništva, prolazi kroz 8. kuću Djevice, što govori o zajedničkim interesima vezanim za novac ili će vas nešto voditi prema istraživanju, analiziranju i propitkivanju nečeg vezano za vaš odnos. Strastveni porivi prolaze kroz dinamičan period (možda čak i turbulentan) u drugom dijelu mjeseca.
VAGA
Ožujak 2018. godine vam donosi dosta emotivnog otvaranja i veću potrebu da s voljenom osobom podijelite osjećaje, misli, dojmove ili informacije, jer je Venera, vladar Vage, u vašoj kući parova, zajedno sa Merkurom. U zadnjoj dekadi ožujka Veneri i Merkuru pridružuje se Sunce i zato ćete još više biti usmjereni na partnera. Želja za još većim zbližavanjem bit će jača. Svjež povjetarac dolazi do vas, a možda čak i promjena koju podupire trigon između Marsa, vladara kuće parova Vage i Urana, smještenog u kući parova Vage. Raspoloženje može
postati ozbiljnije ili napetije nakon 17. marta kada Mars ulazi u Jarca, gdje
susreće Plutona i Saturna.

ŠKORPION
Mart 2018. godine je romantičan mjesec. Kroz prve dvije dekade Sunce prolazi kroz kuću ljubavi i seksualnosti i povećava strasti i žudnje. Planetarni
sklop donosi sreću u ljubavi i tipičan je za flertove, zaljubljivanja, afere ili vrhunce u ljubavnom životu. Prvi tjedan je sjajan, jer je Venera još uvijek u kući ljubavi Škorpiona. Ako uzmemo u obzir činjenicu da je Sunce vladar kuće karijere Škorpiona i da 7. marta Venera, vladar kuće parova Škorpiona, ulazi u kuću
posla Škorpiona, čini se da postoji povezanost između vašeg ljubavnog i profesionalnog života. To može rezultirati zaljubljivanjem u radnog kolegu ili kolegicu ili u nadređenu osobu, na primjer.

STRELAC
Kroz prvi dio marta 2018. godine, prisustvo Marsa u Strijelcu rasplamsava vaše strasti, budi čula i gura vas da odgovarate i na najmanju provokaciju. Početkom drugog tjedna Venera, planeta ljubavi, i Merkur, vladar kuće parova Strijelca, nalaze se u vašoj kući ljubavi i seksualnosti. To znači da je ožujak velikodušan mjesec i ima veliki potencijal za vaš ljubavni život; ovo je mjesec pun senzacija, doživljaja i događaja. Sada možete iskusiti novu ljubav ili osjetiti kako se stara ljubav produbljuje ili se stare strasti bude još jače, možete iskusiti neviđeno ispunjenje. U drugom dijelu mjeseca moglo bi doći do komplikacija.
JARAC
Venera, planeta ljubavi i vladar kuće strasti Jarca, u društvu je Merkura tokom marta 2018. godine. Ova kombinacija donosi osvježenje, zaigrano romantično raspoloženje i apetit za flertove i eksperimente. U nekim slučajevima to može biti znak emotivne neravnoteže i hirovitosti. Privući će vas partner koji je razborit i pričljiv, snalažljiv i znatiželjan. Komunikacija i mentalna kompatibilnost igraju važnu ulogu u odabiru partnera, kao i pozitivan napredak u vezi. Na putovanju bi mogli upoznati ljubav ili ćete ići na put zbog ljubavi. Za parove koji su duže u vezi, pozicija Venere i Merkura ukazuje na dobro slaganje, pružanje pažnje jedno drugome i na renovacije kod kuće.
VODENJAK
Mart 2018. godine donosi vam značajne susrete, putovanja koja mogu biti značajna za vaš ljubavni život, potencijalne veze mogu biti rođene kao rezultat razmjene dojmova i ideja ili utemeljene na sličnostima u razmišljanju ili zajedničkim intelektualnim ciljevima. Zato što je Merkur, vladar kuće ljubavi Vodenjaka, u blizini senzualne Venere tijekom marta 2018. godine, ovaj period je značajan za vaš ljubavni život. Mentalna stimulacija će probuditi strasti, a tijelo će snažno reagirati i donijeti vam nezaboravne osjećaje. S druge strane, zbog Sunca, vladara kuće parova koji je u kući novca Vodenjaka, materijalni interesi utjecat će na veze.
RIBE
Prva sedmica marta 2018. godine je dobar za ljubav: Venera, planeta ljubavi, i Merkur, vladar vaše kuće parova, nalaze se u Ribama. Nema kombinacije koja vam može donijeti više sreće, zadovoljstva, ispunjenja i harmonije u vezi. Nakon prvog tjedna Venera i Merkur odlaze u sljedeći znak, ali ostaju zajedno. Blizina optimistične i senzualne Venere je dobra za Merkura, vladara kuće parova do kraja mjeseca. Zadržat ćete osjećaj zadovoljstva u ljubavnom životu, ali nakon 7. marta romantično ozračje iščezava i pravi mjesta za nešto drugačije ozračje – ljubavni život isprepliće se s materijalnim, a možda i profesionalnim interesima.


Izvor: snagauma24.infoNazad na pregled