UČESNIKA ZADRUGE! PRVO VEČE ODVEO MINU U KREVET, A KAD BUDE SAZNALA ŠTA SVE KRIJE
Maneken Tomislav Panić, koji je izgradio uspešnu karijeru van granica Srbije, odlučio je da neko vreme stavi modeling na pauzu i širu popularnost pokuša da stekne učešćem u rijalitiju "Zadruga". Već od samog ulaska u studio, on je uspeo da šokira gledaoce, a zatim i ukućane kada im se pridružio u Beloj kući.

Toma Panić u subotu se uselio u "Zadrugu" i odmah na početku otkrio da ga mnogi nazivaju kontroverznim.
Ubrzo je bilo jasno i zbog čega, budući da je u prvih nekoliko minuta ispričao da vodi vrlo provokativan način života, koji nijedna devojka nije mogla da isprati,
kao i da ga je čak i majka nalazila u krevetu sa dve devojke.

Iako je pred ulazak u rijaliti izjavio da mu se dopala Luna Đogani, on je ipak u prvih 24 sata boravka u Beloj kući smuvao drugu zauzetu učesnicu - Minu Vrbaški, koja je do tada bila sa reperom Nemanjom Đerićem Đeksonom. Kako je izgledala akcija Mine i Tome u krevetu već prvo veče pogledajte OVDE.
Ono što Mina još ne zna, jeste da Toma krije vrlo raskalašnu prošlost,
a koliko voli da bude u prisustvu atraktivnih devojaka dokazuje i njegov Instagram profil. Jedna u nizu provokativnih fotografija je ona na kojoj su u prvom planu zadnjica i međunožje nepoznate devojke, za koju se još ne zna da li je bila manekenova partnerka ili samo prolazna avantura.

Osim toga, njegov profil obiluje fotografijama na kojima je polunag u krevetu sa devojkama.
Ono što je sigurno, jeste da Mini neće biti drago kad sazna kakve avanture voli njen novi izabranik.


Izvor: pulsonline.rs / Foto TOMA PANIĆ • INSTAGRAM / INSTAGRAM

Nazad na pregled