SAŠU POPOVIĆA POKRAO KOLEGA DUŽNIK
Pljačku sefa gazde 'Granda' Saše Popovića najverovatnije je organizovao njegov kolega koji mu duguje velike pare, verovatno više od milion evra

Taj dužnik je za pljačku angažovao vrhunske profesionalce koji tokom ulaska u Popovićevu vilu i obijanja sefa nisu ostavili ni jedan jedini otisak ili bilo koji drugi trag.
Ovo je, kako saznajemo, radna pretpostavka policijskih inspektora koji rade na istrazi pljačke u Popovićevoj vili na Bežanijskoj kosi.
Iz kuće jednog od najmoćnijih ljudi na ovdašnjoj estradi odnet je sef u kojem su se, kako je potvrdio Popović, nalazili važni dokumenti i satovi u vrednosti od oko 100.000 evra. Pretpostavlja se da su ti 'važni dokumenti' zapravo ugovori o pozajmicama na osnovu kojih gazda 'Granda' potražuje novac. Saša Popović je, inače, poznat po tome da često pozajmljuje velike pare ljudima sa estrade, ali i iz politike i biznisa. Priča se da Popović za te pozajmice naplaćuje i visoke kamate, ali za to nema nikakvih dokaza.
Lopov je uspeo da izvede pljačku a da ne ostavi ni jedan jedini dokaz.
- Krađa koja se dogodila u Popovićevoj kući delo je profesionalnih pljačkaša, to je jasno kao dan. Sašina kuća je jedna od najbolje obezbeđenih u naselju Bežanijska kosa, sa rampom i obezbeđenjem koje je čuva, a tu su i sigurnosne kamere. Međutim, lopov nije ostavio niti jedan jedini trag i otisak po kom
bi policija mogla da ga nađe. Pljačkaši su čak znali i precizan raspored kamera i ugao pod kojim snimaju, tako da nijedan snimak nije od koristi u istrazi. Nema nikakve sumnje, to su vrhunski profesionalci - kaže naš sagovornik iz policije.


Izvor: informer / Foto InformerNazad na pregled