Mene će od sada da sluša! Pejović i Prija..
- Kako na estradi tako i u životu, znam da kumstva pucaju. Iza sebe imam devet kumstava i ni jedno kumstvo nije puklo, niti je poljuljano - rekao je Aco

Pevač Aco Pejović i Aleksandra Prijović gostovali su kod Jovane i Srđana u Jutarnjem programu, gde su otkrili detalje oko pripremanja svadbe Aleksandre i Filipa Živojinovića. Svadba će biti održana 21. juna u Beogradu i biće preko 500 zvanica od kojih će veliki broj gostiju biti iz sveta estrade.
Aleksandri će kum biti upravo Aco Pejović, dok je Filip za kuma izabrao popularnog košarkaša Miloša Teodosića. Pejović je sve iznenadio kada se pohvalio da iza sebe ima čak devet kumstava i da nijedno nije puklo, niti je poljuljano.
- Kako na estradi tako i u životu, znam da kumstva pucaju. Iza sebe imam devet kumstava i ni jedno kumstvo nije puklo, niti je poljuljano. Veran sam do koske
kao kum. Ona sad ima mene da sluša, jer će se venčati pred Bogom i u crkvi! - rekao je Pejović.

- Rekao mi je da ću morati da ga slušam (smeh) - složila se Aleksandra,
a onda je otkrila kako teku pripreme za venčanje:

- Zakazali smo prostor, bili smo i u crkvi, zakazali smo i tamo datum. Probala
sam jednu-dve venčanice samo da vidim kako mi stoje, još nisam našla onu pravu. Tražim venčanicu i u tome mi pomaže moja mama, Filipova mama Zorica... Naravno, konsultovaću se i sa Brenom i sa kumom.

- Biće to vesela svadba, jer će biti mnogo kolega, svi će se dohvatiti mikrofona
i to će biti veselo. I zašto da i mlada ne zapeva? Biće više od 500 gostiju - rekao je Pejović, a Aleksandra je kroz osmeh potvrdila njegove reči.

Pevačica je otkrila i to da traži novu pesmu, a da joj Filip maksimalno pomaže
oko odabira i da mu potpuno veruje.

Aleksandra Prijović o bivšem, venčanju i bebi:

Izvor: telegraf.rs / Foto: Telegraf/Marko Jovanović

Nazad na pregled