Zbog otkaza ubio jednu osobu, ranio dve, digao stan u vazduh
Nebojša S. (31) upao u firmu u kojoj je odbio otkaz i počeo da puca. Ubio jednog kolegu, ranio dvojicu i pobegao

U RUZVELTOVOJ ulici se dogodila pucnjava kada je, kako saznajemo, Nebojša S. (31) , najverovatnije u nervnom rastrojstvu jer je dobio otkaz, upao u bivšu firmu i počeo da puca. U pucnjavi je ubio kolegu iz firme Branka K. (31), Marka F. (36) je ranio u rame, dok je Igor R. uspeo da se spase skokom kroz prozor.
“Bivši radnik pomenute firme Nebojša S. danas je oko 11 časova u prostorijama firme u Ruzveltovoj ulici ispalio više projektila u pravcu dvojice radnika, dok je treći radnik iskočio kroz prozor. Odmah nakon prijave pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova izašli su na lice mesta i obezbedili mesto događaja.
Nažalost, jedan od ranjenih radnika je od zadobijenih povreda preminuo u Urgentnom centru”, rekao je Dejan Bojović, zamenik načelnika Uprave policije Policijske uprave za grad Beograd.

Kako je saopštila policija, Nebojša S. je nakon pucnjave pobegao iz firme i pronađen je sa teškim telesnim povredama u svom stanu na Zvezdari, u koji je policija stigla zbog prijave da je izbio požar. 
Nezvanično saznajemo da je Nebojša S. zatim pokušao sebi da oduzme život hicem iz vatrenog oružja. Posle pucnja izbila je eksplozija i požar, pošto je projektil pogodio plinsku bocu.
Nebojša je i dalje živ i lekari na Urgentnom centru bore se za njegov život.
Do incidenta je došlo u stanu na drugom spratu zgrade u Ulici vojvode
Savatija br. 3, a vatrogasci su brzom intervencijom lokalizovali požar.

Niko od stanara nije povređen i žitelji te zgrade su evakuisani. 
Građani ispred zgrade posmatraju razvoj situaciji, a jedno vozilo vatrogasne brigade dežura ispred tog stambenog objekta. 


Izvor: movosti.rs / foto V.DanilovNazad na pregled