Iz sefa Saše Popovića odneli dokumenta od 50 nekretnina
Pored sefa, iz Sašine vile lopovi su odneli i
skupocene satove koji su pripadali članovima porodice


Vila Saše Popovića opljačkana je 8. marta od strane još uvek nepoznatih lopova.
Međutim, u zvaničnoj izjavi Saša nije želeo da iznosi bilo kakve veće detalje, tačnije šta je to što se nalazilo u sefu, a što je njemu od velike važnosti.
Međutim, iako se nagađalo da je u pitanju novac, pa nakit, istina je da se radi o dokumentima, odnosno papirima o vlansištvu stanova koje je Popović držao u zalogu dok mu dužnici kojima je pozajmljivao pare ne vrate dug!
Naime, činjenica da Saša često pozajmljuje novac ljudima je poznata, a za tu uslugu Saša je od njih kao garanciju uzimao vlasničke listove, koje bi im vraćao onda kada oni njemu vrate novac koji im je pozajmio.
Pored toga, lopov, ili lopovi, odneli su i skicu elitnog naselja koje je Saša za nekoliko meseci trebalo da počne da gradi na Bežanijskoj kosi. Tako je, sve ono što je Popović godinu dana unazad radio sa arhitektama, nestalo.
Podsetimo, među onima koji su od Saše pozajmili novac je i Aca Lukas. Popović je Lukasu pozajmio prilično veliku cirfru, a pevač je za istu kao garanciju priložio svoj stan.
Kako se priča, Lukas Popoviću nije vratio izvesnu cifru, a o tome šta je bilo sa stanom ni jedan, ni drugi, nisu govorili.
Ovim povodom pokušali smo da stupimo u kontakt sa Popovićem, ali nije odgovarao na naše pozive.

Izvor: telegraf / Foto: telegraf Marko Jovanovic PNGTree
Nazad na pregled