Prijovićka: Ovo je istina o mom predbračnom ugovoru!
Aleksandra Prijović, buduća gospođa Živojinović, nedavno je objavila veridbu sa svojim partnerom Filipom Živojinovićem i to putem društvenih mreža

Dijamantski prsten zasijao je jače od sunca, a Prija je ponosno istakla da ju je Brenin sin konačno zaprosio. Aleksandra za "Alo!" otkriva detalje venčanja, koje će svakako obeležiti ovu godinu.
- Nas dvoje smo tek počeli sa pripremama za svadbu, a što je najvažnije, počeli smo na vreme. Izabrali smo datum, za koji smo se zajedno odlučili - kaže Aleksandra i priznaje da dan koji su izabrali nema nikakvu simboliku.
- Nismo se vodili time da datum svadbe ima neke veze sa dešavanjima koja su obeležila naš odnos. Jednostavno nam se svidelo da to bude u junu. Vikend pre venčanja i posle venčanja sam slobodna, tako da se sve poklopilo - kaže pevačica.
Iako se o predbračnom ugovoru mladog para dosta pisalo, Aleksandra, kako kaže, sa Filipom još nije pričala na tu temu.
- Mi zaista nismo došli do tog dela. Niti sam ja razmišljala o tome, niti Filip. Naravno, biće vremena, sešćemo i porazgovarati o svemu - zaključuje pevačica za "Alo!".
U poslednjih nekoliko nedelja šuškalo se o Aleksandrinoj trudnoći, a ona kaže da ne bi imala ništa protiv da rodi malog Živojinovića.
- Ako je suditi po onome što se piše, ja sam rodila već petoro dece, samo ih krijem. (smeh) Šalu na stranu, nije istina da sam u drugom stanju. Ne bežim od toga, ali zaista nisam trudna. Ne bih bila prva na estradi koja je u jeku karijere zatrudnela i rodila dete, jer je to najlepše što može da se desi u životu svake žene. Kada bih ostala trudna, čak i da znam da će dete uticati na moju karijeru i njen tok, ne bih se bunila i ne bih bila manje srećna - kaže pevačica i priznaje da još nije odabrala venčanicu.
- U velikom sam problemu što se tiče izbora venčanice koju ću poneti. Mnogo sam komplikovana i treba mi vremena da se odlučim i kada se spremam za TV gostovanja, a ne za sopstveno venčanje - rekla je kroz osmeh Prijovićeva, koja je na pitanje da li bi nosila venčanicu u kojoj se Brena udala za Bobu rekla:
- Što se Brenine venčanice tiče, svakako ćemo nas dve razgovarati na tu temu. Ona je jedna od onih koje ću među prvima pitati za mišljenje - kaže Prija za "Alo!".

Izvor: alo.rs / Foto: Alo!/Nenad Vujanović
Nazad na pregled