ALEKSANDRA PRIJOVIĆ: Nosiću Breninu venčanicu
Pevačica bi volela da bude u „Diorovoj“ haljini koju je ponela njena svekrva kad se udavala za Bobu Živojinovića 1990.
 
Aleksandra Prijović volela bi da na svadbi s Filipom Živojinovićem bude u venčanici koju je nosila njena buduća svekrva Lepa Brena kada se udavala za Bobu Živojinovića!
U pitanju je skupocena venčanica koju je za tu priliku dizajnirala čuvena modna kuća „Kristijan Dior“. Mlada pevačica ne krije oduševljenje što će posle dve i po godine veze stati pred oltar. Na svadbi, koja je zakazana za 21. jun, biće oko 500 zvanica. O detaljima za taj važan dan Prija je dosta razmišljala, a najviše o venčanici.
- O tome sam, naravno, razmišljala čim smo odlučili da zakažemo venčanje. Mislim da je taj detalj važan svakoj mladi, pa i meni - rekla je Aleksandra, a na pitanje postoji li mogućnost da bude u „Diorovoj“ venčanici koju je 1990. nosila Brena, odgovorila je:
- Nemam ništa protiv, ali stvarno još nismo pričale o tome.
Pevačica se ne plaši da će izgubiti popularnost nakon udaje i stvaranja porodice:
- Svesna sam da su neke moje koleginice manje popularne posle pauze koje su napravile kada su rodile decu. Meni to nije toliko važno. Nastaviću da snimam dobre pesme i da gradim karijeru paralelno s brakom i rađanjem dece. Nadam se da ću biti jednako uspešna na svakom polju.

Izvor: kurir / Foto FOTO: DAMIR DERVIŠAGIĆ


Nazad na pregled