UVEK ĆU GA VOLETI: DARKO I ANA
Prvo zajedničko gostovanje Ane Sević i Darka Lazića u emisiji "Zvezde Granda Specijal" nakon što su potvrdili vesti o razvodu u potpunosti je zbunilo gledaoce budući da do kraja nisu mogli da shvate da
li je par zakopao ratne sekire i dao još jednu šansu braku ili ne. Ipak, prisan odnos tokom dvoiposatnog snimanja je svima u studiju jasno stavio do znanja da će par po svoj prilici ostati u bračnoj zajednici.


U jednom delu emisije Saša Popović je, kao voditelj ove emisije, dao zadatak Ani da zavodi Darka pesmom "Mili moj", da bi zatim on isto učinio numerom "Srećo izgubljena", a par je poslednje stihove pesme dočekao držeći se za ruke, što je izazvalo ovacije u studiju.
- Sale, ako nas ti ne pomiriš, neće niko - našalio se Lazić.
U nastavku emisije par je pričao o detaljima svog braka, pa je tako pevač podelio sa publikom činjenicu da Sevićeva i nije baš najspretnija u kuhinji, te da je to njegova specijalnost, ali da ipak mnogo više voli da jede nego da kuva.
- Da si od moje kuhinje zavisio imao bi 40 kilograma - našalila se Ana, a Darko se nadovezao na šalu:
- Ona jede da bi živela, a ja živim da bi jeo.
Govoreći o ćerkici Loreni, pevačica i voditeljka je saopštila svima da ona živi sa njom.
- Lorena živi sa mnom, a Darko... -
- ... je ispred zgrade! - opet se našalio pevač, ali je Ana dodala da to nije istina nego da je i on viđa kad god poželi.
Na Popovićevo škakljivo pitanje da prizna da li je Sevićeva po njegovom mišljenju bolja pevačica ili voditeljka, Lazić se izvukao odgovorom:
- Na prvom mestu je supruga, ali i sve drugo čega se lati obavlja uspešno.
- Uglavnom smo se mi slagali sve po dogovoru. Čak i kada su u pitanju bile destinacije za letovanje to sam prepuštao njoj jer sam znao da će mi se svideti sve što odabere - otkrio je još detalja njihovog braka pevač.
Kada je na kraju emisije Popović zahtevao da se poljube, Ana je to odbila poljubivši Darka u obraz, ali su oboje potvrdili da vole jedno drugo.
- Volim ga i uvek ću ga voleti. Roditelji smo devojčice i strašno bi bilo da je drugačije - izjavila je Sevićeva.
Kako je izgledao deo emisije u kom su kao srećna porodica pričali sa ćerkicom Lorenom pogledajte u linku ispod.

Izvor: pulsonline.rs / Foto ANA SEVIĆ I DARKO LAZIĆ • YOUTUBE


Nazad na pregled