TURČIN VOZIO UKRADEN AUTOMOBIL? Muškarac koji je izazvao nesreću u kojoj je poginuo Šaban Šaulić tvrdi da se NIČEGA NE SEĆA
Vozač "mazde" Alsin Levent koji je izazvao nesreću u kojoj su poginuli kralj narodne muzike Šaban Šaulić i njegov prijatelj Mirsad Kerić, rekao je u svom
advokatu u pritvoru da se ne seća nesreće i da je u šoku. Uz to, sumnja se da je automobil kojim je upravljao ukraden..


Beživotna tela Šabana Šaulića i Mirsada Kerića nalaze se na Institutu za sudsku medicinu u Bilefeldu, a očekuje se da će obdukcija biti izvršena danas.
U međuvremenu, Alsin Levent koji je, kako se sumnja, izazvao nesreću nalazi
se u pritvoru koji mu je određen 48 sati nakon nesreće.

U pritvoru ga je posetio advokat Jerit Šul, koji je kazao nemačkim medijima da je njegov klijent u šoku zbog svega što se dogodilo.
- Rekao mi je da ne može da veruje šta se dogodilo u nedelju i da se uopšte ne seća nesreće - kazao je Šul reporterima "Vestfalen Blata".
Advokat se još osvrnuo i na "sajber linč" koji navodno trpi njegova porodica,
budući da se njihove fotografije navodno pojavljuju na raznim forumima i internet portalima. Kratko je prokomentarisao da će "preduzeti nešto sa tim" jer je porodica njegovog klijenta ugrožena.

Teška saobraćajna nesreća koja se u nedelju ujutru dogodila u Nemačkoj, kada
se "mazda" zakucala u zadnji deo "seata" u kom je bio Šaulić sa prijateljima, šokirala je Srbiju. Umesto da sa nastupa stigne kući, Šaulić je preminuo neposredno nakon nesreće u bolničkoj postelji, a dan kasnije za njim je otišao i Mirsad Kerić.

On je još dodao da je njegov branjenik, nasuprot onom što se prvobitno mislilo,
ima mesto prebivališta u Nemačkoj, zbog čega će predložiti da mu se ukine
pritvor.

Sa teškim povredama prošao je i treći putnik "seata", Šabanov kum Slobodan Stojadinović dok je sa lakim povredama ramena hospitalizovan vozač "mazde" Alsin Levent (34).

Izvor: blic.rs


❮ Nazad