Se*s sa trojicom za 4000 dinara
Igračica Jelena Krunić izbačena je iz "Zadruge"
nakon što je pretukla Nadeždu Biljić, a po napuštanju rijalitija odlučila je da otkrije pikanterije o svojoj suparnici Mini Vrbaški, zbog koje ju je ostavio Nemanja Đerić Đekson.


Čim se uselila u "Zadrugu", Krunićeva je otpočela vezu sa Đeksonom, međutim kada se njegova bivša devojka Mina vratila u rijaliti reper je ostavio Jelenu.
Mina i Jelena su tada potvrdile da se poznaju iz spoljnog sveta, a igračica je više puta tokom rijalitija zapretila da će otkriti tajnu koju zna o maloletnici, kao i da je reč o situaciji koja se dogodila kada su zajedno bile u Čačku. Ona je sada
odlučila da raskrinka Minu, a prema njenim tvrdnjama dogodila se sledeća situacija:

- Minu sam prvi put videla pre godinu i po dana. Prijateljica me je vozila u Čačak kod roditelja, pa je povela i nju. Nas dve smo htele da ostanemo, a Mini se žurilo da se vrati u Beograd jer je trebalo sa Sorajom da ide na neku žurku. Nije imala para za taksi od Čačka do Beograda, pa se kre*nula sa trojicom da bi joj dali
4000 dinara. Nije imala grupnjak sa tim mojim drugovima, nego su se ređali jedan po jedan u roku od sat i po vremena - ispričala je Jelena za "Informer".


Izvor: pulsonline.rs / Foto  SCREENSHOT YOUTUBE


Nazad na pregled