Ognjena je devojka prevarila pa je seksi slikama namamio njenog ljubavnika (61)..
Krajem februara u Beogradu uhapšena su trojica mladića pod sumnjom da su iz ljubomore oteli državljanina Crne Gore

Ognjen P. (33), koji se sumnjiči da je sa dvojicom prijatelja oteo Kotoranina J. M. (61), ljubavnika svoje devojke, namamio je žrtvu u Beograd preko lažnog Vajber profila putem kog mu je slao lascivne fotografije.
Krajem februara u Beogradu uhapšena su trojica mladića pod sumnjom da su iz ljubomore oteli državljanina Crne Gore.
J. M. je, navodno, bio u ljubavnoj vezi sa I. Đ. (28), devojkom Ognjena P. Prema nezvaničnim informacijama od izvora bliskog istrazi, Ognjen P. je gotovo dva meseca obrađivao Kotoranina, čije su mu poruke koje je pronašao u devojčinom telefonu privukle pažnju.
Kako bi ga namamio, prema pisanju Blica, na svom mobilnom telefonu napravio
je lažni Vajber nalog sa slikom I. Đ. i stupio u kontakt sa J. M.

U dopisivanju koje je usledilo, Kotoranin je bio ubeđen da mu se obraća bivša draga, sa kojom je u vezi bio pre nekoliko godina dok je radila u jednom od
lokala koji drži na crnogorskom primorju.

Prepiska dvoje ljubavnika ubrzo se zahuktala, pa je J. M. od I. Đ. - a zapravo od Ognjena P. - tražio da mu šalje svoje nage fotografije u različitim lascivnim, erotskim pozama.
Mladić je Kotoraninu odgovarao fotografijama porno-zvezda u željenim pozama,
a na njihova tela montirao je lice I. Đ.

Oštećeni je prihvatio poziv svoje "devojke" da dođe u Beograd da se vide. Poziv je prihvatio uprkos tome što mu je bilo sumnjivo to što I. Đ. odbija da mu se javi na telefon, pravdajući se da vezu moraju da kriju. Po dolasku u srpsku prestonicu, J. M. je dobio poruku da se sa devojkom sretne ispred hotela “Hiljadu ruža” podno Avale.
Ognjen mu je rekao da će ga čekati na parkingu, u određenim kolima. Međutim, njega su po dolasku na plato ispred hotela zaskočila trojica i uvukla u “audi”. Oni su nekoliko puta udarili J. M. kada je pokušao da pobegne iz vozila, a sve vreme su iz njega pokušavali da izvuku u kakvoj je vezi sa I. Đ.
Na kraju, J. M. je uspeo da pobegne iz automobila u pokretu i prijavi policiji otmicu. Sutradan, pripadnici UKP i Drugog osnovnog tužilaštva razrešili su slučaj
i priveli osumnjičene, kojima je određeno dvodnevno zadržavanje.

Ognjen i njegovi prijatelja su, navodno, priznali krivično delo a njihov advokat Nebojša Perović, rekao je za Blic da su njegovi klijenti u neverovatnom spletu okolnosti hteli samo da "razjasne jednu ljubavnu dramu", kao i da su sarađivali
sa tužilaštvom.


Izvor: telegraf / Foto Foto: Profimedia/TelegrafNazad na pregled