DANJU ŠEF CARINE, NOĆU OKORELI PLJAČKAŠ Voli skupe automobile i motore, a na delu uhvaćen SA FANTOMKOM NA GLAVI
Boško V., šef carinske uprave Majdanpek, koji je uhvaćen
u krađi u trenutku kada je sa fantomkom na glavi iz jedne kuće u Negotinu pokušao da odnese 106.000 evra, uživa u lagodnom životu, voli brze automobile i motore, a ako je sudeći po
njegovom profilu na društvenoj mreži, letuje na luksuznim destinacijama.

Šef carinske ispostave u Majdanpeku pokušao je, poput najgorih razbojnika, sa fantomkom na glavi i torbom pod rukom, da iznese 106.000 evra iz kuće u Negotinu.
Ova drska pljačka je sprečena tako što je komšija video svetlost baterijske lampe u mračnoj kući i odmah pozvao polBoško voli skupe trkačke motoreiciju.

Kada su policajci stigli na lice mesta, imali su šta da vide: carinski službenik s fantomkom
na glavi i rukavicama na rukama, u ulozi okorelog razbojnika koji je pljačku isplanirao i razradio do detalja, trpa novac u torbu koju je doneo sa sobom.
Da čitava stvar bude još bizarnija, pljačka je pokušana u kući starijeg bračnog para koji je novac stekao radom u inostranstvu i trenutno boravi u staračkom domu u selu Mileševo, a dom je smešten u kući koju iznajmljuje upravo carinik Boško.
Sumnja se da se korisnik doma u čiju kuću je Boško provalio sam poverio cariniku rekavši da u šteku ima toliko novca.
Carinik-razbojnik, o kom već dva dana bruje svi mediji, za izdavanje te kuće svakog meseca
dobija po 1.000 evra, što Bošku, očigledno, nije bilo dovoljno.Da Boško voli da uživa u luksuznom životu na visokoj nozi može se doći do zaključka i uvidom u njegov profil na društvenoj mreži.

Carinik, koji je zarad novca skliznuo na drugu stranu zakona, obožava skupe automobile,
motore i putovanja. Tako se na svom profilu pohvalio fotografijom iz skupocenog "bmv-a" sa crvenim, kožnim sedištima, ali i slikom na crvenom trkačkom motoru.

Pored njih, Boško je pozirao i na skupom takozvanom "skuteru", a o njegovim afinitetima prema putovanjima govori fotografija iz Crne Gore na kojoj pozira pored popularnog ostrva Sveti Stefan.
Boško je odmah po hapšenju priznao da je počinio krivično delo, i protiv njega je podneta prijava zbog teške krađe i određen mu je pritvor do 48 sati.

Izvor: blic.rs / Foto: Facebook❮ Nazad