Objavio skandaloznu prepiski sa Anabelom..
Na društvenim mrežama pojavila se prepiska u kojoj su se, navodno, dopisivali MC Damiro i Anabela
Atijas. Nakon što je to izašlo u javnost, Anabela je eksplodirala i zapreteli da će se videti na sudu,
a onda je isplivala još jedna istina.


Naime, u spornoj prepisci se navodno Anabela zahvaljuje Damiru što nije izneo ništa o njegovom i Luninom odnosu i što joj nije upropastio život već je otišao iz rijalitija.
Razlog da se ova prepiska nađe na društvenim mrežama jeste komentarisanje
MC Damira od strane Lune Đogani, koja je u jednom razgovoru sa cimerima prokomentarisala MC Damira kao "raspalu narkomančinu", što je bivšeg zadrugara jako iznerviralo. Nakon što je objavio prepisku, Damiro je napisao:
- Voleo bih baš da uđem i da pokažem da li je ona upravu! Kako to ona zna da sam ja narkoman. Bravo - napisao je on pored prepiske sa Anabelom.
On je zatim objavio i pretnje koje je dobio od Lunine majke.
- Evo ti javno, Anabela. Pre nego sto me sudiš otvori Fejsbuk, pogledaj da li sam ja montirao ili je neko izbacio pre mene prepisku. Ja sam tacno pre 2 sata ovo objavio jer mi poruke sa svih strana dolaze kako tvoja Luna u Zadruzi priča da sam narkoman i da sam pobegao bez glave preko ograde! Ja bih stvarno voleo, ako je istina, da je pitam kako ona to zna?!
Ako nije rekla, ajde "mir, mir, niko nije kriv". A ako hoćeš sudi me, Anabela, molim te.
Ja i ti u sudu, MC Damiro i Anabela, koji hit! Samo ti fali još dobra pesma, a pre pesme da ja uđem ponovo u Zadrugu. Umesto što ideš redom i tužiš narod bolje bi ti bilo da odeš u Švedsku i tražiš socijalu jer ti je karijera propala
i očigledno sve ljude sudiš zbog novca. Od Beograda do Trelleborga
u Švedskoj si sve redom pokidala. Hahahahah, pozdrav

- napisao je Damiro.
Nakon svega ovoga, Damiro je otkrio i šta se desilo nakon što je objavio sve ovo.
- Nakon što se pojavila objava Anabela je promenila profilnu sliku na Instagramu i zaključala svoj profil, a zatim mi je zapretila. Anabela je psihički skrenula i ne zna više gde udara, nažalost - rekao je on.
Anabela je potvrdila da je zaključala profil, a evo kakvo objašnjenje ima na sve to.
- Poruke se pišu i montiraju u moje ime, smišljeno. Javila sam mu se porukom da mu dam do znanja da je to tužilaštvu već poznato i da ću ga pozvati tim povodom na sud da potvrdi to,
da on i ja nikada nismo imali nijednu prepisku. Očigledno je da je to za njega bila viša matematika da shvati, ili je svestan da na pomen mog imena, jedne totalno neinteresantne ličnosti i propale karijere, po njegovom mišljenju, on ipak osigura sebi naslov u novinama što vi ovim pozivom i potvrđujete.
Više sam puta rekla da mi se Instagram profil zloupotrebljava, pa samim tim
sam i zaključala ne bi li kontroslisala sve to, iako se nadležni bave tom problematikom što sam i nedavno dokumentovala - rekla je Anabela za Telegraf.


Izvor: pulsonline.rs / Foto ANABELA ATIJAS I MC DAMIRO • INSTAGRAM


Nazad na pregled