KOŠARKAŠ SE BACIO SA 6. SPRATA ZBOG KOCKARSKIH DUGOVA: Ostavio je oproštajno pismo i STRAŠNU PORUKU NA FEJSBUKU
Bivši košarkaš Andrej Stojanović (26) iz Kraljeva iznajmio apartman u Jagodini, ostavio oproštajno pismo u kom je naveo
da mu je kocka upropastila život i bacio se sa 18 metara visine


Bivši košarkaš iz Kraljeva Andrej Stojanović (26) ubio se juče u Jagodini zbog kockarskih dugova, bacivši se sa šestog sprata zgrade u kojoj je iznajmio stan! Nesrećni mladić je ostavio oproštajno pismo u stanu, u kom je objasnio da mu je kocka upropastila život.
Izvor iz istrage kaže da je Stojanović u poslednje vreme radio za jednog javnog izvršitelja iz Kraljeva, a u Jagodinu je došao službeno, dan pre tragedije.
- Smestio se u ponedeljak u iznajmljeni apartman u zgradi u Čočetovoj ulici. Telo je nađeno narednog jutra, pred zoru, oko četiri sata, na ulici, na oko dvadesetak metara od zgrade, zbog
čega se najpre mislilo da je mladića pokosio neki auto tokom noći. Imao je povrede glave i noge. Naknadno je utvrđeno da se on prilikom skoka sa balkona, sa visine od oko 18 metara, snažno odrazio i pao na ulicu daleko od zgrade - priča naš izvor.

Tokom uviđaja, u apartmanu koji je iznajmio Andrej, na stolu, bilo je njegovo oproštajno pismo, u kom je
objasnio da se mnogo kockao i da je to razlog njegove odluke da se ubije. U apartmanu su bile i Stojanovićeve lične stvari. Ulazna vrata iznajmljenog stana bila su zaključana, zbog čega su policajci morali da provale unutra. Balkonska vrata na šestom spratu, odakle je Andrej skočio, bila su otvorena.
Stihovi na Fejsbuk profilu
Dva sata pre tragedije Andrej Stojanović je na svom Fejsbuk profilu objavio stihove pesme "Ne smem da se zaljubim u tebe" Jelene Karleuše i Saše Matića:
"Ne uzima Bog ni dobrog ni zlog, već onog ko kasno ukoči. Zapalite ih sve!", a na kraju poruke je stavio sliku kockice.
Andrejev poznanik ispričao nam je da je on bio dobar košarkaš.
- Andrej potiče iz sportske porodice. Igrao je nekada za "Spartak" iz Subotice. Otac mu je bio
trener odbojkašica u Kraljevu. Čuo sam da Andrej ima problema sa kockom, ali nisam ni slutio da se toliko zaglibio - priča poznanik stradalog mladića.

Viši javni tužilac u Jagodini Olivera Jevremović dala je nalog za obdukciju tela.
- Čekamo nalaz obdukcije, kada ćemo znati više detalja o smrti mladića - kratko je rekla Jevremovićeva. 

Izvor: informer.rs / facebook/Andrej Stojanović❮ Nazad