Tajni plan: Ne razvode se da podele 50 000 evra
Pevač Sloba Radanović i njegova supruga Kristina Kija Kockar napravili su tajni plan u Zadruzi za koji ne zna čak ni ljubavnica "Pinkove zvezde" Luna Đogani! Supružnici su se dogovorili da se ni po koju cenu ne razvode kako bi podelili glavnu nagradu od 50.000 evra, ekskluzivno saznaje Hit

 
Sloba i Kija čvrsto veruju da će jedno od njih dvoje trijumfovati u rijalitiju,
a ukoliko ostanu u braku, drugi supružnik po zakonu ima pravo na polovinu osvojenih para - odnosno u ovom slučaju 25.000 evra!

- Za ovaj njihov dogovor ne zna niko, čak ni Luna, ali sam ih ja čuo kada su razgovarali bez bubica. Pričali su da bi jedino bilo fer da podele novac, pošto su i dalje muž i žena. Zbog toga i ne žele da se razvedu, da ne bi morali da objašnjavaju zašto su delili novac - otkriva za Hit izbačeni takmičar
Zadruge koji je insistirao na anonimnosti.

On dodaje da je Sloba odmah pristao na to, kako ne bi ostao praznih džepova u slučaju da Kija pobedi.
- Jedno vreme se u kući pričalo da je Kristina favorit i da će zauzeti prvo mesto. Zato se Slobodan osigurao da dobije barem neki novac, pošto
je u rijaliti ušao bez honorara. Ukoliko on pobedi, na taj način će vratiti Kiji dug od 10.000 evra, koliko mu je pozajmila za pesmu i spot - priča naš izvor.

Prema njegovim rečima, otkad su skovali ovaj tajni plan, Kija i Sloba su proredili svađe pred kamerama.
- Oni su imali nekoliko burnih rasprava, između njih su pale baš teške reči, ali od kada imaju zajednički cilj, malo su spustili loptu. Vidim da pojedini ukućani i dalje sumnjaju da oni imaju neki dogovor, aludiraju da su namestili Slobinu aferu sa Lunom, ali je u stvari reč o podeli love - kaže bivši učesnik rijalitija i dodaje:
- Luna će napraviti skandal kad sazna za ovaj dogovor. Sloba je uspeo da je ubedi da je pametnije da se razvede kada izađu iz šou-programa.
Da supružnici ozbiljno razmišljaju da dele 50.000 evra, izletelo im je i u samoj Zadruzi. Radanović je tako na pitanje ostalih takmičara da li bi sa suprugom podelio novac, odgovorio:
- Ja bih Kristini dao i 70 odsto nagrade, a ne samo polovinu, koliko bi trebalo po zakonu.
I Kockareva je potvrdila da je spremna da mužu, koji ju je prevario pred milionima gledalaca TV Pink, pokloni 25.000 evra.
- Ako pobedim, daću mu polovinu nagrade. Ukoliko Slobodan osvoji prvo mesto, uzeću mu deo novca - poručila je bivša stjuardesa.
Zatim je još jednom ponovila da će razvod uslediti tek posle finala Zadruge, odbivši čak i mogućnost da nakratko napuste šou-program i to završe:
- Sloba i ja smo čvrsto saglasni da se ne razvodimo u rijalitiju. Čak i kad bi nam ponudili da ugase kamere, ja ne bih verovala da nas neko ne gleda i ne snima.
Kristinina kuma Vanja Ibrahimović smatra da je ovim gestom njena prijateljica još jednom pokazala svoju veličinu. - To što će Krisdatina s njim da podeli novac, naravno ukoliko ga osvoji, dokazuje da je ona dobar čovek. Ja mu ništa ne bih dala, ali ona pokazuje svoju veličinu. I do sada mu je pomagala.
Da nije nje, on ne bi postojao na javnoj sceni - kaže Vanja.

Radanovićev drug Stefan Obradović je siguran da će Sloba ženi dati 25.000 evra, pre svega kako bi kupio slobodu.
- Njega ne zanima novac i nije materijalista. Na prvom mestu su mu ljubav i zdravlje, a novac će mu svakako doći, jer je postao zvezda u ovom rijalitiju. Da bi napokon dobio slobodu za kojom čezne, 25.000 evra nije velika cifra - poručuje Obradović.

Izvor: informer.rs / Foto printscreen/Instagram


Nazad na pregled