DARKO BI MOGAO DA IMA PROBLEMA SA GOVOROM I RASUĐIVANJEM! Lekari strahuju zbog teških povreda glave koje je Lazić zadobio tokom udesa
Mlada pevačka zvezda Darko Lazić prvi dan vikenda u hirurškom šoku KBC "Zemun" proveo je u stabilnom stanju, bez životno ugrožavajućih promena, ali lekari strahuju zbog posledica koje bi mogle da izazovu povrede glave

Ipak, kada je reč o oporavku folkera, koji je imao tešku saobraćajnu nesreću u utorak ujutru nedaleko od Pećinaca, kada je kabrioletom BMW 34 zbog velike brzine i u alkoholisanom stanju, bez sigurnosnog pojasa, sleteo sa puta i prevrnuo se na krov, lekari su i dalje vrlo zabrinuti.
Laziću je oštećeno jedno plućno krilo, ima prelom butne kosti, karlice, izbijen kuk iz zgloba, preživeo je teške udarce u glavu, bubrezi ne funkcionišu dobro, a ima i okom vidljive promene na jetri.
- Darko i dalje diše uz pomoć aparata i postoji mogućnost da ostane bez jednog plućnog krila. U slučaju povrede pluća, ne postoji dovoljno efikasna hirurgija kojom ona mogu ponovo da se sastave, već se povređeno tkivo uklanja, ali pacijent može da živi bez jednog dela pluća - kaže izvor iz KBC "Zemun".
Izvor objašnjava i da je "pitanje kakve su povrede glave, jer teški udarci mogu da dovedu do privremenog ili trajnog oštećenja sposobnosti rasuđivanja, kao i do problema sa govorom".
Prema navodima Lazićevih prijatelja, roditelji pevača su već odlučili da se ove intervencije urade na Ortopedskoj klinici "Banjica".

Izvor: informer.rs / Foto: instagram


❮ Nazad