SKANDALOZNO: ISPLIVALA MRAČNA TAJNA O DELJENJU ISTOG OŽENJENOG MUŠKARCA
U intervjuu koji je dala pre ulaska u "Zadrugu 2", Jelena Krunić je iznela veoma teške optužbe na račun Stanije Dobrojević i Rebeke Popović.

Kako Jelena navodi, njih dve su se pre ulaska u "Zadrugu" vođale sa istim čovekom. U pitanju je stariji muškarac koji je u braku i ima decu.
- Šokirana sam kako Stanija morališe Luni, a ona prva naskače na oženjene muškarce. Rebeka i ona dele istog momka, matorog biznismena koji ih finansira. Taj čikica ima ženu i dvoje dece, pa je trebalo da stavi
prst na čelo pre nego što je krenula da drži slovo o moralu Luni - otkrila je aktuelna zadrugarka za Rijaliti i nastavila:

- Rebeka i Stanija znaju jedna za drugu, a u rijalitiju su se ponašale kao da se ne znaju, što mi je odvratno. Ignorisale su se jer ne žele probleme sa bogatim čikicom. Čula sam da im je on zapretio da se slučajno ne zakače i u žaru borbe kažu nešto što ne bi trebalo da se zna. Zato su se sve vreme izbegavale - tvdi Krunićeva, koja je spremna da raskrinka dugo čuvanu tajnu.
- Ukoliko mi se ukaže prilika, naravno da ću ih raskrinkati. Posebno će mi biti drago što ću Staniji u lice moći da saspem da je jedino ona ta koja krade tuđe muškarce i ne bira sredstva, gazi preko mrtvih samo da dobije šta želi. Luna je za nju izmislila finoću - zaključila je Krunićka pred ulazak u Belu kuću, ne znajući da će Stanija ubrzo napustiti rijaliti.
U međuvremenu, Stanija je izašla iz "Zadruge" zbog zdravstvenih problema, te Jelena nije u prilici da otkrije ovu tajnu, ali budući da je Dobrojevićeva najavila povratak nakon intervencije u Americi, ne treba da se čudi kada njena tajna bude obelodanjena!

Izvor: pulsonline.rs / Foto: instagram❮ Nazad