POGLEDAJTE SPEKTAKULARNO HAPŠENJE DILERA KOJI SU GIMNAZIJALCIMA PRODAVALI DROGU
Policija je posle višemesečnog rada uhapsila pet osoba osumnjičenih
da su, kao pripadnici organizovane kriminalne grupe, koristeći maloletnike, prodavali narkotike u blizini osnovnih i srednjih škola na beogradskoj opštini Voždovac


Zbog sumnje da su počinili krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, udruživanje radi vršenja krivičnih dela i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, uhapšeni su M. E. (21), osumnjičen da je organizator grupe, S. A. (21), M. N. (18),
K. S. (21) i T. A. (18).

Policija je od pripadnika grupe zaplenila više od 9,5 kilograma marihuane, pištolj i dvadeset pet metaka, saopštio je MUP.
Sumnja se da su članovi ove kriminalne grupe narkotike skrivali u napuštenim vozilima koje su ostavljali na parkinzima, dok su manje količine, spremne za dalju prodaju, skrivali u dvorištima osnovnih i srednjih škola.
Pripadnici organizovane kriminalne grupe su, kako se sumnja, preko maloletnika, marihuanu  prodavali u školskim dvorištima i u blizini osnovnih i srednjih škola na Voždovcu.
Postoje osnovi sumnje da su, nakon prodaje, maloletnici novac predavali članovima organizovane kriminalne grupe ili direktno organizatoru.
Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će uz krivičnu prijavu biti privedeni Tužilaštvu za organizovani kriminal.

Izvor: informer.rs / Foto: MUP Srbije
❮ Nazad