Mustava hoce da uzme decu i bogatstvo Emini
Sandal je odustao od sporazumnog razvoda. Ne želi da deli novac i nekretnine sa srpskom pevačicom, niti starateljstvo nad njihovim sinovima Jamanom i Javuzom 

Mustafa Sandal ne bira način kako da u brakorazvodnoj parnici zadrži što veći deo bogatstva i starateljstvo nad sinovima Javuzom i Jamanom!
Kako Informer saznaje, jedan od najpopularnijih pevača Turske u dogovoru sa svojim PR timom i advokatima smislio je strategiju kako da preko tamošnjih medija utiče na sudstvo i njihovu krajnju odluku.
- Kada su odlučili da se razvedu, Mustafa i Emina su se dogovorili
da će sve deliti i da će starateljstvo biti zajedničko, s tim što bi deca bila kod majke, a on bi mogao da ih viđa kad i koliko želi. Međutim,
on se u međuvremenu predomislio. Želi da Jaman i Javuz budu kod njega i da on određuje kada će Emina moći da ih viđa. Ona će u tom slučaju morati

njemu da plaća alimentaciju. Pored dece, posebno mu je stalo da zadrži što veći deo bogatstva i da ne deli sa Eminom ništa od onoga što su stekli u braku- priča nam izvor upućen u situaciju među supružnicima.
On tvrdi da Mustafini ljudi žele da naprave što lošiju sliku o Emini kako bi javnost izvršila pritisak na sud kada bude donosio odluku o starateljstvu, ali i podeli imovine:
- Po turskom zakonu, oni ne moraju bogatstvo da dele na pola. Takođe, kod njih nije praksa kao u Srbiji da deca uglavnom pripadaju majci. Ako muškarac ima dokaze
da je supruga kriva za propast braka, na konju je! U tom slučaju ima mnogo veće šanse da zadrži novac, nekretnine, ali i decu. Mustafi ide na ruku što se u Srbiji piše o Emininom navodnom neverstvu sa Markom Miškovićem, jer se dogovorio sa turskim medijima da preuzimaju sve negativne tekstove o njoj. Njega predstavljaju u Turskoj kao prevarenog muža, a Eminu kao beskrupuloznu nevernicu - objašnjava naš sagovornik.
Mustafa je, navodno, bio u Srbiji kako bi i ovde angažovao neku marketinšku agenciju koja bi napravila kampanju protiv Emine.

Izvor: informer.rs / Foto instagram


Nazad na pregled